Αθλητισμός Ενημέρωση

42 (!) οι τραυματισμοί για Ντιαμπί μόλις σε 9 χρόνια!

zp_Diaby_6_140828PAFC_8769

Δείτε τη λίστα με τους τραυματισμούς του Ντιαμπί!

Σίγουρα αν είσαι λίγο προληπτικός, δε θα τον έφερνες για ποδαρικό σπίτι σου, καθώς κάθε αντάμωμα μαζί του αποτελεί εφιάλτη. Και γιατί αυτό; Ο Αμπού Ντιαμπί έχει… ξεχάσει πως είναι να μην έχει κάποιον τραυματισμό να τον ταλαιπωρεί και να είναι απολύτως εντάξει.

Ο Γάλλος αθλητής, έπειτα από εννέα χρόνια στην Άρσεναλ, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι. Σχεδόν τα… 4,5 χρόνια ήταν στα πιτς, έχοντας συνολικά 42 (!) τραυματισμούς. Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν προτίθεται να τον διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας. Άλλωστε, συνήθως στη λίστα των τραυματιών ήταν.
Για οποιοδήποτε σημείο μπορεί να φανταστεί κάποιος πάνω στο ανθρώπινο σώμα, ο Ντιαμπί έχει μια ιστορία να διηγηθεί…

Συνολικά 1554 ημέρες ή αλλιώς 222 εβδομάδες ήταν εκτός δράσης, διότι κάτι θα είχε πάθει. Καθόλου παράλογο λοιπόν που ο προπονητής του δεν αντέχει πλέον να είναι μονίμως με μείον έναν παίκτη. Να Θυμίσουμε μάλιστα ότι είχε γίνει μάχη με την Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο, προκειμένου να τον αποκτήσει από την Οσέρ.

Πολλοί πίστευαν ότι λόγω κορμοστασιάς και στυλ, ήταν ένας νέος Πατρίκ Βιεϊρά. Ο Βενγκέρ δήλωνε μάλιστα ότι ο Ντιαμπί ήταν ήταν πιο επιθετικός από τον συμπατριώτη του, αλλά έμοιαζαν πολύ, όταν έπαιζαν σε ρόλο ανασταλτικό. Φυσικά, οι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν ποτέ να πλησιάσει έστω την καριέρα του τεράστιου Βιεϊρά.

 Ορίστε η λίστα με τους τραυματισμούς του Ντιαμπί:

2660C73F00000578-2982592-All_42_of_Diaby_s_injuries_since_he_joined_Arsenal_in_January_20-a-36_1425657915753