10 λάθη που εμποδίζουν τη γρήγορη φόρτιση στο κινητό – Δείτε το βίντεο

Έχετε παρατηρήσει τελευταία πως το κινητό σας εξαντλεί πολύ γρήγορα την μπαταρία του και όταν το βάζετε να φορτίσει αργεί πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο; Μάλλον κάτι κάνετε λάθος. Μπορεί βέβαια ενίοτε να φταίει και ο φορτιστής σας, ωστόσο όπως και να έχει πρέπει να παρακολουθήσετε το βίντεο που ακολουθεί και να δείτε ποια είναι τα λάθη αυτά που παρεμποδίζουν τη γρήγορη φόρτιση του.

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Αρχικά, η θήκη μπορεί να προστατεύει το κινητό σας, όμως όταν το φορτίζετε η αλήθεια είναι πως δεν είναι και τόσο χρήσιμη. Η μπαταρία ανεβάζει θερμοκρασία λόγω του ότι είναι καλυμμένη στη διάρκεια της φόρτισης και κάπως έτσι δυσκολεύεται να φορτίσει πιο γρήγορα. Μπορείς λοιπόν όσο βάζεις το κινητό σου να φορτίζει να το βγάζεις από τη θήκη του έτσι ώστε αυτή να γίνεται πιο εύκολα και γρήγορα και χωρίς να ταλαιπωρείται το κινητό σας.

Άλλο ένα λάθος που κάνετε είναι που αφήνετε το κινητό σας να κρέμεται όσο αυτό φορτίζει. Είναι προτιμότερο, όσο κοντό και να είναι το καλώδιο να κάνετε κάτι σαν «κούνια» για το κινητό σας και να το στηρίξετε εκεί.

Αν έχετε χάσει το βύσμα της πρίζας και έχετε μόνο καλώδιο που θέλετε να συνδέσετε με κάποιον υπολογιστή, μόλις το βάλετε επίλεξε την επιλογή «μόνο φόρτιση» για να ολοκληρωυθεί πιο γρήγορα η διαδικασία. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα powerbank.

Δείτε το βίντεο παρακάτω και ανακαλύψτε τα υπόλοιπα λάθη που κάνετε.

Διαβάστε επίσης

Τα λάθη που καταστρέφουν τη μπαταρία του κινητού

Το πρώτο κινητό που πραγματοποιεί κλήσεις χωρίς μπαταρία

Οι 6 πιο χρήσιμες εφαρμογές για να μιλάτε δωρεάν μεσώ διαδικτύου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν