Εκπαίδευση Προτεινόμενο

10 λόγοι για να επιλέξεις τον βρεφονηπιακό σταθμό & νηπιαγωγείο «Μαγικό Παλάτι»

Children with teacher painting.

Είστε σε αναζήτηση και δεν έχετε καταλήξει ακόμα ;;; Έχετε 10 σπουδαίου λόγους για να εμπιστευτείτε τα βρέφη σας και τα παιδιά προσχολικής ηλικίας, στον βρεφονηπιακό σταθμό και νηπιαγωγείο «Μαγικό Παλάτι» 25ης Μαρτίου, Παραλία Πατρών. 

Πληροφορίες στο 2610. 524640 
Υπεύθυνοι: Γιώργος Καραπλής και Γιαννακοπούλου Θεοδώρα. 
 
1. Από το 2005 όπου λειτουργεί, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, με την άρτια εκπαίδευση και οργάνωση του στον τομέα του βρεφονηπιακού σταθμού, αλλά και στον τομέα του παιδικού σταθμού. Children with teacher painting.
2.Διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους χώρους, με προαύλιο ξεχωριστό ανά τμήματα, με αθλητικές εγκαταστάσεις, με παιδική χαρά, με θεατρική σκηνή, με κήπο για τις καλλιέργειες των παιδιών, με κήπο για το παιχνίδι των παιδιών. Children with teacher painting.
 
3.Προάγει τον αθλητισμό και ενισχύει τις δραστηριότητες χωρίς έξτρα οικονομική επιβάρυνση, με γυμναστές όπου ασχολούνται με τα παιδιά, διδάσκοντας τους πολλές αθλητικές δραστηριότητες και κυρίως αθλήματα όπως το TAE KVO DO. 
Τα παιδιά μαθαίνουν επίσης, χορούς, κυρίως ελληνικούς παραδοσιακούς. 
Children with teacher painting.
4.Το Μαγικό Παλάτι, ταξιδεύει τα παιδιά στον κόσμο της φαντασίας μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, μέσα από το θέατρο και την μουσική, όπου υποδέχεται αξιόλογες παιδικές παραστάσεις στη σκηνή του παιδικού σταθμού. Το παιχνίδι είναι σημαντικό σ΄αυτές τις ηλικίες και ο συγκεκριμένος παιδικός σταθμός σέβεται τις ανάγκες των παιδιών. 
 
Children with teacher painting.
5. Το εικαστικό μέρος και το δημιουργικό παιχνίδι μέσα από τη ζωγραφική και τις κατασκευές, αναδεικνύουν τις ικανότητες των παιδιών!
 
Children with teacher painting.
6.Σημαντικός λόγος είναι το παιδί σαν να είναι ασφαλές, να είναι ευτυχισμένο και να λαμβάνει τη φροντίδα αν είναι μωρό ή την εκπαίδευση που θα το κάνει να γνωρίσει τον κόσμο! 
Children with teacher painting.
 
7. Ένας σπουδαίος λόγος ακόμα, είναι η καθαριότητα σε όλους τους χώρους του σταθμού και η σπιτική μας κουζίνα, υπό τις οδηγίες παιδιάτρου και ειδικού διατροφολόγου. 
Children with teacher painting.
 
8. Υπάρχει το σχολικό μας λεωφορείο όπου εκτελεί προγραμματισμένα δρομολόγια σε όλη την περιοχή της Πάτρας! 
 
9.Εκτός από τα προγράμματα ΕΣΠΑ,  έχουμε τις πιο προσιτές τιμές! 
 
10.Τα παιδιά σας, είναι παιδιά μας και γι” αυτό σκεφτόμαστε πριν από εσάς για εσάς!