Κοινωνία

10χρονο κορίτσι σπάει τον κουμπαρά της για να μη στηθεί στην ουρά η οικογένεια της – Το συγκινητικό μήνυμα της

girl whit money box

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί η κίνηση ενός 10χρονου κοριτσιού να σπάσει τον κουμπαρά του και να δώσει 55 ευρώ στους γονείς του ώστε να τους ενισχύσει οικονομικά!

Μάλιστα, όπως δημοσιεύει το γερμανικό περιοδικό Spiegel, το 10χρονο κορίτσι συνόδευσε τα χρήματά με μία άκρως συγκινητική επιστολή μέσω της οποίας εξηγεί την οικονομική «προσφορά» της προς τους ανθρώπους που την έφεραν στον κόσμο.

«Ο πατέρας του κοριτσιού», γράφει το γερμανικό περιοδικό, «αποκαλύπτει στο Facebook την γενναιόδωρη κίνηση του παιδιού του. Η κόρη μας άφησε ένα γράμμα στο κρεβάτι μας και πριν πάμε για ύπνο είδαμε ένα χαρτί και το ποσό των 55 ευρώ. Τα χρήματα ήταν σε δύο χαρτονομίσματα, ένα των πέντε ευρώ κι ένα των 50 ευρώ. Το γράμμα της μικρής έχει, μάλιστα και υποσημείωση: «Αν θέλετε κι άλλα χρήματα, έχω να σας δώσω και κέρματα».

Ο πατέρας του κοριτσιού εξεπλάγη όταν είδε το γράμμα, σχολιάζει το περιοδικό “Spiegel”.

«Ουπς! Μία μικρή έκπληξη μας περίμενε στο κρεβάτι», δήλωσε ο Τάσος Ε. ο οποίος παραδέχεται πως δεν είχε υπολογίσει κάτι τέτοιο. «Στο γράμμα η κόρη μας γράφει: “Σας δίνω τα χρήματα επειδή η κατάσταση δεν είναι τόσο εύκολη. Αν θέλετε ψιλά, έχω επίσης εγώ…».

gramma-nearis-0ena