11χρονο παιδί έσωσε την ζωή της γιαγιά του – Δείτε το βίντεο

Ένα 11χρονο αγόρι έκανε κάτι μοναδικό και κατάφερε να σώσει την γιαγιά του από βέβαιο θάνατο. Η γιαγιά του αντιμετώπιζε ιατρικά προβλήματα όταν την οδήγησε με ασφάλεια με το αυτοκίνητο της, πίσω στο σπίτι. Η γιαγιά του PJ είπε ότι ο 11χρονος είναι πολύ θαρραλέος.
 

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

 
Το συμβάν
 
Ήταν επείγουσα η ιατρική κατάσταση για την ηλικιωμένη γιαγιά την περασμένη εβδομάδα και ήξερε ότι ο εγγονός της θα την σώσει. «Είναι ένας μικρός φίλος. Του αρέσει να παίζει έξω », είπε η Angela Brewer-Laye. Αυτή και ο εγγονός της PJ περνούν πολύ χρόνο μαζί έξω.
 
Έκαναν μια βόλτα την περασμένη εβδομάδα κοντά στο σπίτι της, «Ο PJ οδηγεί πάντα το τετράτροχο ή το go-kart ή το ποδήλατο του στον χωματόδρομο ενώ εγώ περπατώ», είπε. Ξαφνικά, άρχισε να αισθάνεται ζαλάδα και η όραση της έγινε θολή, υποδηλώνοντας ότι το σάκχαρο στο αίμα της ήταν πολύ χαμηλό. «Παρατήρησε τη συμπεριφορά μου, και ακριβώς όταν επρόκειτο να πέσω στο έδαφος, εκείνη τη στιγμή έδρασε», είπε.
 
Η PJ απογειώθηκε σαν ένα πλάνο, καθώς προσπαθούσε να σταθεροποιηθεί στο δρόμο. «Έσκυψα και ξαφνικά κοιτάζω δεξιά μου και βλέπω το αυτοκίνητό μου, η Mercedes-Benz μου έρχεται προς μένα! Με έναν εύκολο, ήρεμο τρόπο, πλησίαζε προς μένα. Και κοίταξα στο αυτοκίνητο και ήταν PJ.”
 
boy-drives-to-save-grandma
 
«Αυτό το παιδί είναι μόλις 11 ετών και οδηγεί σαν επαγγελματίας», είπε. Τράβηξε ένα βίντεο που οδηγούσε το αυτοκίνητο γιατί δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο καλά το οδήγησε. «Με οδήγησε στο σπίτι. Και όταν λέω ότι οδήγησε καλά στον δρόμο το λέω γιατί ο δρόμος μου είναι κάπως στενός … Δεν ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, στο γρασίδι, τίποτα. Πήγε στο δρόμο, στο γκαράζ, και με βοήθησε έξω από το αυτοκίνητο », είπε.
 
Μπήκε μέσα στο σπίτι και πήρε στη γιαγιά του μερικές καρτέλες γλυκόζης και ένα πακέτο κράκερ με φυστικοβούτυρο και στη συνέχεια τον ρώτησε για τις ικανότητες οδήγησης. Ο σύζυγός της του είχε ζητήσει να μετακινήσει αυτοκίνητα στην αυλή πριν, αλλά ποτέ στο δρόμο και ποτέ μόνος του. Είναι τόσο ευγνώμων που ήταν εκεί. «Είναι ένα εξαιρετικό μικρό αγόρι! Έχει ταπεινούς τρόπους. Και δεν ζητά τίποτα σε αντάλλαγμα », είπε.
 
Έτσι, επιβράβευσαν τον PJ για την ανδρεία του, τον έβγαλαν σε ένα εστιατόριο που έχει τα αγαπημένα του φαγητά, ως ευχαριστώ και του έκαναν ένα δώρο για τα γενέθλια, καθώς ο PJ γίνεται 12 ετών αυτές τις ημέρες.
 
 
 
Διαβάστε επίσης
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ίσως σας ενδιαφέρουν