Η 12χρονη Μινοντόρα, απήχθη και βιάστηκε πολλές φορές από γνωστό πρόσωπο της οικογενείας

Μπορεί κατά τα φαινόμενα η περιπέτεια της μικρής Μινοντόρα Τ. που είχε εξαφανιστεί, να έληξε στις 2 Μαΐου, το 12χρονο κορίτσι όμως, θα αναβιώνει για πάντα τον εφιάλτη από τον βιασμό που βίωσε αυτές τις μέρες που είχε απαχθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρθηκαν στο tromaktiko, το ανήλικο κορίτσι απήχθη και βιάστηκε κατ’ εξακολούθηση από γνώριμο πρόσωπο της οικογένειας, συγκεκριμένα από Πακιστανό που εργαζόταν μαζί με τον πατέρα της. Ο αλλοδαπός, φαίνεται ότι σχεδίαζε καιρό αυτή την πράξη του και τελικά κατάφερε να θέση σε εφαρμογή το αρρωστημένο σχέδιο του.

Η μαθήτρια, Ρουμανικής καταγωγής, η οποία εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, και τα ίχνη της είχαν χαθεί από το πρωί της Παρασκευής 24 Απριλίου, κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον απαγωγέα της.

Αξίζει να αναφερθεί ότι καθοριστικό ρόλο στην εύρεση της Μινοντόρα έπαιξαν οι συντονισμένες ενέργειες των ανθρώπων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης πακιστανικής καταγωγής βρισκόταν στην Ελλάδα, για περιορισμένο χρονικό διάστημα και με χαρτιά ώστε να μπορεί να δουλέψει.

Εργαζόταν σε μια οικοδομή όπου και γνώρισε τον πατέρα της 12χρονης, του οποίου το σπίτι είχε επισκεφθεί λίγες φορές.

Γνωρίζοντας το 12χρονο αγγελούδι προσπαθούσε να το πλησιάσει προτείνοντάς του να πάνε βόλτα. Παρέσυρε και απήγαγε το κορίτσι και το κρατούσε επί εννέα ημέρες σε ένα σπίτι. Ο ίδιος, όσο τον αναζητούσαν, έλεγε ότι είχε φύγει για το Πακιστάν προφασιζόμενος δουλειές. Σύμφωνα με την καταγγελία του κοριτσιού στις εννέα μέρες, βιάστηκε πέντε φορές.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε μετά από παρακολούθηση της Ασφάλειας του Αγ. Παντελεήμονα. Ο αλλοδαπός έχει συλληφθεί, κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί στο τμήμα ανηλίκων, αφού πρώτα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

]]>

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ίσως σας ενδιαφέρουν