12χρονος κρατά τη ψυχραιμία του για να αποδράσει από καφέ αρκούδα – Δείτε συγκλονιστικό βίντεο!

Σε μια βόλτα στο βουνό, μπορεί να συναντήσεις πολλά άγρια ζώα. Ο 12χρονος  Alessandro, βρισκόνταν για πεζοπορία με την οικογένεια του, στη Brenta της Βόρειας Ιταλίας, όταν ήρθε αντιμέτωπος με μια μεγάλη καφέ αρκούδα. 

agori-apodra-apo-kafe-arkouda-2

Ο πατέρας του, όπως θα δείτε και στο βίντεο του δίνει οδηγίες και του ζητά να παραμείνει ήρεμος και να κάνει αργά και σταθερά βήματα, έτσι ώστε να απομακρυνθεί από το άγριο ζώο. 

Το αγόρι, ακολουθεί πιστά τις οδηγίες και με τρόμο στα μάτια, ρίχνει κλεφτές ματιές και βλέπει ό,τι η αρκούδα είναι ακόμη πίσω του και τον ακουλουθεί σε απόσταση περίπου 2 μέτρα. 

Συνεχίζει όμως το παιδί να περπατά και στο βίντεο ακούγεται να λέει ο πατέρας του,“Έλα Αλεσσάντρο και μη γυρίσεις την πλάτη σου” 

agori-apodra-apo-kafe-arkouda-3

Το αγόρι, σε αντίθεση με πολλούς άλλους ενήλικες όπου θα είχαν πανικοβληθεί σε αυτήν την κατάσταση, κατάφερε να παραμείνει ήρεμος και να φύγει αργά, αποφεύγοντας κάθε κίνδυνο.

Καθώς περπατά μακριά από το λόφο, ο Alessandro ελέγχει συνεχώς τις κινήσεις της αρκούδας.

Όταν η αρκούδα στέκεται στα πίσω πόδια της, το παιδί ζητά  τη μαμά του, κι εκείνη του λέει να συνεχίσει να περπατά έτσι και να μη φοβάται. 

Διαβάστε επίσης:

3χρονο αγοράκι που επιβίωσε σε δάσος της Βόρειας Καρολίνας λέει ότι τον προστάτεψε μια αρκούδα!

6 πράγματα που πρέπει να γνωρίζει κάθε γονιός για το ρόλο των παιδιών στη μετάδοση του κορoνοϊού

Όλοι οι τρόποι για να προφυλάξετε τα παιδιά από τα κουνούπια

fylladio_2-juniorsclub

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν