Κοινωνία

19χρονος προσπάθησε να πουλήσει κλεμμένο ποδήλατο μέσω internet

KLOPH-PODHLATO

Συνελήφθη νεαρός δράστης

Πρώτα έκλεψε τα ποδήλατα και στη συνέχεια προσπάθησε να τα πουλήσει μέσω διαδικτύου. Στο ραντεβού όμως με τον «υποψήφιο» πελάτη ήρθαν οι αστυνομικοί και ο νεαρός πωλητής κατέληξε με χειροπέδες.

Ο λόγος για έναν 19χρονο ο οποίος συνελήφθη χθες στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης για κλοπή, απόπειρα αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Πιο συγκεκριμένα στις 16 Ιουνίου 2017, άγνωστοι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν δύο ποδήλατα ιδιοκτησίας ενός 45χρονου Ρεθυμνιώτη, συνολικής αξίας 4.000 ευρώ.

Στη συνέχεια ο 19χρονος φέρεται να έβαλε σχετική αγγελία πώλησης του ενός ποδηλάτου στο διαδίκτυο, αναζητώντας υποψήφιους αγοραστές. Την αγγελία όμως εντόπισαν πρώτα οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την υπόθεση και έκλεισαν ραντεβού με τον νεαρό ως ενδιαφερόμενοι πελάτες.

Έτσι, οι αστυνομικοί μετέβησαν στο προκαθορισμένο σημείο του ραντεβού όπου και συνέλαβαν τον νεαρό τη στιγμή που προσπαθούσε να πουλήσει το ένα από τα δύο ποδήλατα. Στη συνέχεια σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του εντοπίστηκε και το δεύτερο ποδήλατο. Και τα δύο επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους ενώ ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ρεθύμνου.