Ζώα

2 κουτάβια έπεσαν σε λάκκο με μια κόμπρα – Δεν θα πιστέψετε αυτό που συνέβη

683655-650-14458417361

Τα κουτάβια πέρασαν συνολικά 48 ώρες στο λάκκο με μια κόμπρα.

Ακούμε συχνά εκπληκτικές ιστορίες για τον κόσμο των ζώων και πόσο επικίνδυνα μπορεί να είναι.

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις, όπως αυτή που σας παρουσιάζουμε, όπου  αντιλαμβάνεστε ότι τα ζώα και πόσο μάλλον τα ερπετά …μπορεί να μετατρέψουν το ένστικτο …σε  «ευαισθησία» απέναντι σε άλλα νεογέννητα ζώα. 

Αυτή η συγκεκριμένη ιστορία έλαβε χώρα στο ινδικό κρατίδιο του Πουντζάμπ. Δύο μικρά κουτάβια έπεσαν κατά λάθος σε ένα πηγάδι. Ο λάκκος ήταν πολύ βαθύς, και δεν μπορούσαν να βγουν από μόνα τους.  Ο ιδιοκτήτης τους, αντιλήφθηκε την απουσία τους, από το έντονο και δυνατό, κλάμα της μητέρας τους.

683655-650-14458417361

Ο άνθρωπος κοίταξε στο πηγάδι και είδε το εξής. Μία βασιλική κόμπρα καθόταν δίπλα στα δύο κουτάβια! Περιέργως, το φίδι δεν τα απείλησε με κανέναν τρόπο. Αντιθέτως, φάνηκε να τα προστατεύει από τις επικίνδυνες πλευρές του φρεατίου, τα οποία είχαν πολύ νερό.

Τα κουτάβια πέρασαν συνολικά 48 ώρες στο λάκκο με μια κόμπρα. Όταν τελικά έφτασε βοήθεια από τις αρχές, η κόμπρα σύρθηκε στην άλλη πλευρά. Τα κουτάβια δεν τραυματίστηκαν, ενώ το φίδι μεταφέρθηκε στο δάσος και αφέθηκε ελεύθερο.

Αυτή η ιστορία αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι ακόμα και τα πιο επικίνδυνα πλάσματα στη γη ξέρουν τι σημαίνει, βοήθεια όταν ένα άλλο ον είναι σε κίνδυνο.