Ζώδια

2019: Ετήσια πρόβλεψη για όλα τα ζώδια!

zodiac1
Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδια ξεχωριστά, για το 2019, από τον αστρολόγο —> ΕΔΩ 
 
Κριός 21/03 – 20/04
 
ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! 
Μία χρονιά που δοκιμάζει τις αντοχές σας και σας φέρνει προ των ευθυνών σας για τα επαγγελματικά σας αλλά και τις καινούργιες σας επιλογές σε αυτόν τον τομέα! 
Ήδη από την Πρωτοχρονιά ο Άρης στο δικό σας ζώδιο και μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου σας δείχνει ότι δεν πρέπει να αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη χρονιά θα έχετε αρκετές επαγγελματικές επιλογές που άλλες θα τις αναγνωρίζετε εύκολα και άλλες με ιδιαίτερη δυσκολία θα προσπαθείτε να τις ανιχνεύσετε ή θα εμπεριέχουν ρίσκο κάτι που θα σας κάνει διστακτικούς…
Μην ξεχνάτε όμως ότι η χρονιά αυτή επιβάλλει αλλαγές κυρίως επαγγελματικές αφού επηρεάζεστε από τις 4 Εκλείψεις της χρονιάς και μάλιστα σε αυτόν τον τομέα. Συχνά πάντως θα ακούτε παράπονα από τους δικούς σας ανθρώπους για το χρόνο που δεν τους διαθέτετε και άλλωστε δεν έχετε…
Βοηθητικός θα είναι και ο Δίας για εσάς καθ’ -όλη σχεδόν τη διάρκεια της χρονιάς μέχρι 2 Δεκεμβρίου 2019- που θα σας γεμίσει με έμπνευση και θα σας κάνει τόσο επικοινωνιακούς όσο και να βρίσκετε λύσεις ακόμα και αν πρέπει να τις αναζητάτε πέρα από τα καθιερωμένα.
Η Αφροδίτη θα είναι σύμμαχός σας από 20 Απριλίου έως 15 Μαΐου και θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τους ερωτικούς σας στόχους. Θα σας δώσει τον έναυσμα να ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας επισταμένως ίσως όχι να μπείτε σε βάθος, αλλά να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθους σας…
Από 28 Ιουλίου έως 21 Αυγούστου 2019 μπορείτε να χαρείτε το παιχνίδι του φλερτ χωρίς φόβο αλλά με πάθος γιατί η Αφροδίτη στο Λέοντα σας βοηθάει να φαίνεστε και να ανταποκρίνεστε όταν χρειάζεται…
Από 14 Σεπτεμβρίου μέχρι 8 Οκτωβρίου είστε διατεθημένοι να γίνετε οι ιδανικοί σύντροφοι και να βρείτε ανταπόκριση. Κάτι θα σας γεμίσει και θα καταλάβετε ότι αυτό είναι προς όφελός σας.Ειδικά αυτοί που είναι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο κατεβάζετε τους τόνους σε όλους τους τομείς αφού απαλλάσσεστε οριστικά από την επιρροή του Ουρανού και έτσι από 6 Μαρτίου και μετά μπορείτε να περιμένετε πιο ήπιες αντιδράσεις σε όλους τους τομείς.
Να ξέρετε ότι οι Εκλείψεις που σας επηρεάζουν έντονα και τον Ιανουάριο αλλά και τον Ιούλιο και το Δεκέμβριο είναι μία ευκαιρία για να μεγαλώσετε την οικογένειά σας και αν δεν το υλοποιήσετε τουλάχιστον να το σκεφτείτε σοβαρά. Πάντως το δίλημμα καριέρα ή οικογένεια κυριαρχεί για εσάς σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και αυτό θα σας δυσκολέψει αρκετά!
 
Ταύρος 21/04 – 20/05
 
ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΥΝΕΣΗ!
Είστε αναμφίβολα από αυτούς που πιέστηκαν αρκετά το 2018 γιατί δε σας αρέσουν οι αλλαγές στη ζωή σας και γιατί όντως αναγκαστήκατε να πάρετε δύσκολες αποφάσεις. Τα καλά νέα είναι ότι οι Εκλείψεις δε σας πιέζουν και μάλλον είναι βοηθητικές για εσάς εκτός αυτής στο τέλος Ιανουαρίου που φέρνει υποχρεώσεις στα επαγγελματικά σας οι οποίες ζητούν επιτακτικά μερίδιο από τον χρόνο σας με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αφήσετε πίσω θέματα οικογενειακά.
Από 6 Μαρτίου 2019 θα εγκατασταθεί ο Ουρανός στο ζώδιό σας και θα πρέπει να μάθετε να ζείτε τις στιγμές- κάτι που δεν το έχετε συνηθίσει- και να είστε πιο εύκολοι στις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στη ζωή σας. Εν ολίγοις δεν υπάρχουν σταθερές βάσεις για να στηριχθείτε κάπου και όσο και αν τις αναζητάτε αυτό θα είναι χάσιμο χρόνου είτε γιατί δεν υπάρχουν είτε γιατί δεν έχουν τη μορφή που θέλετε.
Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να ελπίζετε σε καλύτερα οικονομικά αφού ο Δίας από τον Τοξότη θα σας δώσει μία σοβαρή άνεση κυρίως σε οτι αφορά χρέη προς Τράπεζες και Εφορίες, γιατί μπορείτε να τα ρυθμίσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2019.
Ερωτικά, η χρονιά ευνοεί τους έρωτες που έχουν ένα μυστήριο και μία μυστικοπάθεια αλλά με την καλή έννοια του όρου ή και έναν παράνομο έρωτα που μπορεί να σας ενθουσιάσει και να πάρετε το ρίσκο να τον ξεκινήσετε, αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Πάντως η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο από 15 Μαϊου έως 9 Ιουνίου σας κάνει πολύ λαμπερούς και δημιουργικούς αλλά και σίγουρους για τις επιλογές σας. Καλή περίοδος για τα ερωτικά σας είναι και στο τέλος του καλοκαιριού από 21 Αυγούστου έως 14 Σεπτεμβρίου που θα μπορείτε να φλερτάρετε χωρίς κανένα φόβο και με πάθος!
Και η αρχή της χρονιάς σας βρίσκει αρκετά καλά στα ερωτικά σας αρκεί να καταφέρετε να εμπιστευθείτε τους άλλους κάτι που θα χρειασθεί να το ξανακάνετε από 8 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου 2019.
Η χρονιά για εσάς έχει πολλές μετακινήσεις είτε σε κοντινές αποδράσεις είτε λίγο πιο μακριά αλλά αυτές θα πρέπει να τις οργανώσετε σωστά και με κάθε λεπτομέρεια γιατί είναι εύκολο να ακυρωθούν…
Προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί η αναζήτηση νέας πηγής εισοδήματος κάποιες φορές μοιάζει τόσο εύκολο όσο και να το τολμήσετε και να εμπιστευθείτε λάθος ανθρώπους που τελικά θα σας παρασύρουν σε κάτι εντελώς απατηλό και βέβαια καθόλου προσοδοφόρο! 
 
Δίδυμοι 21/05 – 21/06
 
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΑΣ! 
Μία χρονιά που δε σας επηρεάζουν οι Εκλείψεις της, τουλάχιστον άμεσα, και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μην περιμένετε ανατροπές στη ζωή σας ή να μην κληθείτε να πάρετε δύσκολες αποφάσεις. Αντίθετα είναι πολύ εύκολο να κάνετε νέες συνεργασίες και να βρείτε συμμάχους που είναι όντως διατεθειμένοι να σας βοηθήσουν. Πρέπει να μάθετε να εμπιστεύεστε τους άλλους και να το ανταποδίδετε. 
Επίσης σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς μπορείτε να αποφασίσετε να δεσμευθείτε περισσότερο ακόμα και να παντρευτείτε κάτι όμως που δεν πρέπει να σας φοβίζει γιατί θα σας βγει αυθόρμητα, οπότε μη σας αγχώνει αφού γενικότερα δε σας αρέσουν οι δεσμεύσεις αν και παρόλα αυτά κάποιες φορές είναι αναγκαίο. 
Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο από 9 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου 2019 θα είναι κοντά σας για να σας κάνει λαλίστατους και να λέτε στους άλλους αυτό που θέλουν να ακούσουν και έτσι να σας ερωτευτούν περισσότερο. Προσέξτε μόνο τις υπερβολές γιατί είναι εύκολο να υποσχεθείτε κάτι που δε θα το τηρήσετε και άλλωστε δεν το είχατε σκοπό, αλλά θα σας εκθέσει.. Και το φθινόπωρο έχει για εσάς ωραίες ερωτικές στιγμές και ιδιαίτερα από 14 Σεπτεμβρίου έως 8 Οκτωβρίου που θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε είτε καινούργιες γνωριμίες είτε να ανανεώσετε τις παλιές με μεγάλη άνεση.
Μπορείτε πολύ εύκολα να επανεξετάσετε και μία σχέση στη ζωή σας από 11 Απριλίου έως 17 Αυγούστου είτε αφορά επαγγελματικά είτε ερωτικά γιατί θα καταλάβετε ότι δώσατε ένα πρόωρο άδοξο τέλος χωρίς να έχετε εξαντλήσει τις δυνατότητές της.
Αυτό που πρέπει να προσέξετε αυτή την χρονιά και ιδιαίτερα από το Μάρτιο και μετά είναι τα πισώπλατα μαχαιρώματα ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας είτε γιατί κάνετε κάτι καλά, είτε γιατί απλώς υπάρχουν ανταγωνιστές και θα πρέπει να έχετε το νου σας γιατί δημιουργείτε αντιζηλίες που δε θα τις καταλαβαίνετε έγκαιρα ώστε να τις αντιμετωπίσετε.
Τα οικονομικά σας όλη την χρονιά και ιδιαίτερα την περίοδο των Εκλείψεων θα έχουν σκαμπανεβάσματα άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά αυτό όμως δε θα σας βοηθάει να προγραμματίζετε κάτι με ασφάλεια αφού οι υποχρεώσεις δε θα πάψουν να υπάρχουν και ίσως και να μην είναι τόσο εύκολο όσο πιστεύετε να τις αποφύγετε ή να τις μεταθέσετε για αργότερα. Υπάρχουν δυστυχώς ημερομηνίες που είναι θηλιά στο λαιμό και κάτι θα πρέπει να θυσιάσετε για να αποπληρώσετε κάτι που δε σας δίνει καμία ικανοποίηση!
 
Καρκίνος 22/06 – 22/07 
 
ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ! 
Είτε το θέλετε είτε όχι είστε στο επίκεντρο των εξελίξεων καθώς καταλαβαίνετε ότι ο δικός σας ρόλος είναι πολύ ουσιαστικός και σε οικογενειακά θέματα αλλά και σε επαγγελματικά. Παίρνετε λοιπόν τα ηνία και γίνεστε αποφασιστικοί κάτι που σας κάνει μερικές φορές αυστηρούς ακόμα και με τον ίδιο σας τον εαυτό ή νιώθετε ότι πιέζεστε τόσο ώστε να γίνεστε δυσάρεστοι και εσείς με τη σειρά σας. 
Ο Κρόνος στο απέναντι από το δικό σας ζώδιο δε σας βοηθάει να είστε άνετοι αφού έχετε ένα μόνιμο κριτή να σας ελέγχει και να σας υπενθυμίζει τα λάθη και τις παραλείψεις σας. Ιδιαίτερα το διάστημα από 11 Απριλίου έως 17 Αυγούστου θα νιώσετε και την πίεση όχι για τις παρούσες αποφάσεις σας αλλά για τις παλιές οι οποίες πάρθηκαν πρόχειρα και πιθανόν λανθασμένα. 
Ήδη από τις αρχές της χρονιάς νιώθετε αρκετά ερωτικοί και σας αρέσει που σας προσέχουν αλλά ξέρετε ότι δεν πρέπει να βάλετε σε κίνδυνο μία σταθερή σας σχέση ή ένα γάμο γιατί είναι πολύ εύκολο να μπλέξετε και αν το θέλετε και αναλάβετε το ρίσκο, δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. 
Επαγγελματικά νιώθετε ότι δεν έχετε να διαχειριστείτε τόσο δύσκολα πράγματα και δε θα σας περιμένει κάτι απρόβλεπτο αντίθετα θα μπορείτε να διαχειριστείτε τις δυσκολίες με κάποια ρέγουλα. 
Ερωτικά πάντως από 3 μέχρι 28 Ιουλίου με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα εκτιμήσουν την ευαισθησία σας και σίγουρα θα σας ανταμείψουν για αυτό. Εσείς από την πλευρά σας θα είστε αρκετά εκλεκτικοί με αποτέλεσμα να χρειάζεται να σας διεκδικήσουν και να σας αποδείξουν ότι έχουν κάθε λόγο να τους δώσετε μία θέση στην καρδιά σας. Από 8 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου θα έχετε ξανά την ευκαιρία να ξεκινήσετε ένα φλερτ το οποίο θα εξελίσσεται όχι όπως ακριβώς το θέλετε αλλά με κάποιες δόσεις εφήμερης ικανοποίησης. 
Σε γενικές γραμμές είναι μία χρονιά που θα εκτιμήσετε πολύ τον εαυτό σας και θα γίνετε αρκετά δύσπιστοι για να αφεθείτε. Το τέλος της χρονιάς μπορεί να σας δώσει μία ωραία ερωτική έκπληξη σαν δώρο και να χρειαστεί να κάνετε ένα ωραίο μακρινό ταξίδι ως επιβράβευση, αν και αρκετές φορές μέσα στην χρονιά θα σας γεννηθεί η ανάγκη να ταξιδεύετε ακόμα και σε μέρη που έχετε ξαναπάει, αν και δε θα μπορέσετε αρκετά εύκολα να συντονιστείτε. 
Το καλό νέο της χρονιάς είναι ότι η πολλή και μεθοδική δουλειά σας επιβραβεύεται και έχετε κάθε λόγο να πιστεύετε και σε καλύτερα οικονομικά, τουλάχιστον να έχουν μία σταθερότητα όχι τόσο στην αρχή της χρονιάς αλλά περισσότερο προς το τέλος της και βέβαια όταν τα διαχειρίζεστε με σύνεση και χωρίς να κάνετε μεγάλα ανοίγματα εκεί που δεν φτάνει το χέρι σας αλλά μόνο στην προέκταση του!
 
Λέων 23/07 – 23/08
 
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!
Έχετε καταλάβει ότι η μετακίνηση του Δία στον Τοξότη σημαίνει καλά μαντάτα για τα ερωτικά σας, αι αν δεν το έχετε καταλάβει θα το καταλάβετε το 2019 και ειδικά μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση! Από 07 Ιανουαρίου μέχρι 04 Φεβρουαρίου αυτό θα γίνει ακόμα πιο έντονο γιατί και η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο.
Η αλήθεια είναι ότι θα νιώθετε να κυριαρχείτε και η διάθεσή σας για φλερτ θα είναι πολύ έντονη! Και φυσικά δεν σταματάμε εδώ αφού και το καλοκαίρι από 28 Ιουλίου μέχρι 21 Αυγούστου η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο θα σας βοηθήσει να είστε πολύ όμορφοι καλοκαιρινοί τύποι, παρόλο που ο Δίας θα είναι ανάδρομος οπότε και θα μπορείτε να δείτε παλιούς καλοκαιρινούς και μη έρωτες να έρχονται στο προσκήνιο και να ζητούν από εσάς μία δεύτερη ευκαιρία που θα τους τη δώσετε έστω και αν ζήσετε πάλι κάτι εφήμερο.
Το φθινόπωρο πάλι και συγκεκριμένα από 01 Νοεμβρίου έως 26 Νοεμβρίου θα δείτε ότι έχετε πέραση και θα το εκμεταλλευθείτε στο έπακρο. Το κακό είναι γι’ αυτούς που είναι μαζί σας γιατί θα υποφέρουν με την καλή έννοια του όρου αφού θα έχετε πολλές επιλογές και ευκαιρίες για να κάνετε τα παιχνίδια σας.
Επαγγελματικά όμως είστε πολύ δημιουργικοί γεμάτοι ιδέες που θα μπορείτε να τις εφαρμόσετε εύκολα και να δείτε το αποτέλεσμά του να έρχεται άμεσα και με μεγάλη αναγνώριση.Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι αυτούς που εμπιστεύεστε σε επαγγελματικό επίπεδο γιατί πρέπει να αντιλαμβάνεστε το διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον και να κάνετε καινούργιες συμμαχίες που θα διαχειρίζεστε σωστά ή να απομακρύνεστε και καλώς από τις παλιές.  Η αλήθεια είναι ότι θα δυσκολευθείτε να αφήσετε στην άκρη αυτούς που έχουν παρωχημένες ιδέες ή απλά είναι σε δυσμένεια και αυτό μπορεί να σας καθυστερήσει από τους στόχους σας. Κατά τα άλλα αν στηριχτείτε στις δυνάμεις σας θα έχετε να περιμένετε την καλύτερη των απολαβών!
Προσοχή χρειάζονται τα ωράρια εργασίας τα οποία μπορεί να είναι εξαντλητικά και να σας δυσκολέψουν αρκετά, όχι γιατί είστε αργοί απλά γιατί είναι μεγάλος ο όγκος και η αλήθεια είναι ότι είστε και συγκεντρωτικοί γιατί πιστεύετε ότι κανείς δεν μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα τα θέματα παρά μόνο εσείς. Μία τελευταία επισήμανση είναι τα οικονομικά σας που είτε θα πιστεύετε ότι δεν αμείβεστε σωστά για αυτό που προσφέρετε και αυτό σας απογοητεύει, είτε μπορεί κάποιες δουλειές να σας δίνουν ένα εφήμερο κέρδος που εσείς όμως να το θεωρείτε μόνιμο και να κάνετε ανοίγματα που τελικά δεν αντέχει η τσέπη σας και να πρέπει να το μαζέψετε! 
 

Παρθένος 24/08 – 22/09
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΤΑΤΕ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ!
Είστε πιο συνειδητοποιημένοι αυτή την χρονιά και φαίνεται ότι ξέρετε τι θέλετε.  Ακόμα και αν δεν το έχετε αποκτήσει ξέρετε που να το αναζητήσετε και κυρίως ξέρετε να περιμένετε και να δίνετε χρόνο. Αυτό που κάνετε σωστά είναι να είστε επιφυλακτικοί στον έρωτα τουλάχιστον σε περίοδο που γίνονται οι πρώτες συστάσεις οπότε και ξέρετε να φυλάγεστε και να τους βάζετε στη ζωή σας αφού τους έχετε περάσει από κόσκινο. Κοινώς δεν ενθουσιάζεστε πια γιατί φοβάστε τις απογοητεύσεις του παρελθόντος ή γιατί θεωρείτε ότι το πολυτιμότερο που έχετε να χάσετε είναι η ησυχία σας και η ηρεμία σας και βέβαια ο χρόνος σας.
Παρόλα αυτά από 04 Φεβρουαρίου έως 01 Μαρτίου θα υπάρξουν ευκαιρίες αντάξιες των επιλογών σας που θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον και όσο και αν είστε επιφυλακτικοί   δε θα σας αφήσουν ασυγκίνητουςκαι θα το τολμήσετε.
Αν περιμένετε να επιστρέψει κάτι παλιό, από 11 Απριλίου μέχρι 17 Αυγούστου, ένα αρκετά ικανό διάστημα, θα έχετε την ευκαιρία να σας δοθούν και οι υποσχέσεις που χρειάζεστε ώστε να το τολμήσετε εκ νέου και σε νέες βάσεις που θα έχετε όλο το χρόνο να τις βάλετε!  Θα υπάρξουν βέβαια και περίοδοι που θα πιστεύετε ότι είναι εύκολο να δημιουργήσετε μία σταθερή σχέση και τελικά να μην έχει τις προϋποθέσεις και να ανακαλύπτετε-  ιδιαίτερα στα μέσα Ιανουαρίου στα μέσα Ιουνίου αλλά και προς το τέλος του Σεπτεμβρίου-ότι δεν άξιζε τον κόπο.
Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο από 21 Αυγούστου έως 14 Σεπτεμβρίου είναι ένας ισχυρός σας σύμμαχος για να σας τονώσει την αυτοπεποίθηση και να σας δώσει το δικαίωμα επιλογών… Αλλά και από 04 Φεβρουαρίου έως 01 Μαρτίου μπορείτε να δείτε ένα ερωτικό άνοιγμα που δε θα σας αφήσει ασυγκίνητους…
Η αλλαγή κατοικίας ή η ανακαίνιση ενός σπιτιού είναι κάτι που σας συναρπάζει ως ιδέα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και θα το τολμήσετε να το κάνετε! Επίσης, η ιδέα ενός απογόνου σας μπαίνει στο μυαλό και σας αρέσει και ως ιδέα αλλά και ως πράξη..
Τα επαγγελματικά σας αυτή την χρονιά έχουν λιγότερη πίεση, λιγότερο άγχος και μπορείτε να τα οργανώσετε χωρίς να υπάρχουν εκπλήξεις αλλά με μία ρέγουλα που θα σας εξασφαλίσει περισσότερη ηρεμία.. Η επιλογή συνεργατών είναι ένα θέμα που θα πρέπει να προσέξετε γιατί έχετε την τάση είτε να είστε ευκολόπιστοι είτε να δίνετε ευκαιρίες σε ανθρώπους που δεν την αξίζουν. Αυτό όμως είναι κάτι που θα το διακρίνετε σε σχετικά εύλογο διάστημα οπότε μπορείτε και να το διορθώσετε.
Τα οικονομικά σας έχουν μία σταθερότητα και τουλάχιστον ξέρετε τι έχετε να περιμένετε κάτι που σας κάνει να είστε και πιο μετρημένοι αλλά και να αφήνετε στην άκρη αρκετά για τις πιο δύσκολες περιόδους.
Προσοχή στις φιλίες σας αυτή την χρονιά, γιατί είναι εύκολο να σας απογοητεύσουν ή να σας στεναχωρήσουν ή και να απομακρυνθούν από εσάς είτε γιατί κάνετε κάτι λάθος είτε απλώς γιατί δε θέλουν άλλο την παρέα σας!
 
Ζυγός 23/09 – 22/10
 
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!
Η αλήθεια είναι ότι έχετε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και αυτό δε θα σταματήσει ούτε στο ξεκίνημα της νέα χρονιάς είτε γιατί όντως υπάρχει μεγάλος όγκος είτε γιατί κάποιοι τεχνηέντως δημιουργούν ανάγκες οι οποίες για εσάς είναι πολλές και ίσως και άσκοπες και τα ωράρια σας εξαντλούν… Πάντως δεν μπορούμε να πούμε ότι θα ησυχάσετε από αυτό και τουλάχιστον μέχρι αρχές Μαρτίου θα δείτε ότι υπάρχουν περίοδοι με έντονο στρες που σας πιέζουν και μερικές φορές δεν μπορείτε να καταλάβετε και το λόγο και αυτό σας εκνευρίζει περισσότερo. Αυτό που δεν μπορείτε να συγχωρήσετε είναι ότι δεν υπάρχει πρόγραμμα και όχι μόνο αυτό δεν μπορείτε να προγραμματίσετε τίποτα εκ νέου.
Οι τέσσερις από τις 5 Εκλείψεις της χρονιάς σας επηρεάζουν και ήδη από την αρχή της χρονιάς (δηλαδή 06 Ιανουαρίου) και πολύ περισσότερο το μήνα Ιούλιο θα καταλάβετε ότι η οικογένειά σας, σας χρειάζεται όπως και εσείς έχετε την ανάγκη να είστε κοντά τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορείτε είτε να τους συμπαρασταθείτε με τον τρόπο που θα θέλατε είτε να αφιερώσετε χρόνο στις κοινές υποχρεώσεις και καθένας να το κάνει μόνος του, δημιουργώντας και παράπονα που φυσικά είναι δικαιολογημένα.
Η πώληση ενός ακινήτου είναι πιθανή μέσα στην χρονιά και αν αυτό είναι επιθυμία σας θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να το δώσετε χωρίς όμως το αντάλλαγμα που είχατε προγραμματίσει, αλλά θα σας ικανοποιήσει τουλάχιστον να μειώσετε τα έξοδα συντήρησης.
Τα ερωτικά σας έχουν περισσότερη σταθερότητα και φυσικά δεν έχουν τις εναλλαγές της προηγούμενης χρονιάς, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να σας ανησυχεί. Οι επιλογές θα υπάρχουν αν θέλετε να κάνετε καινούργιες γνωριμίες ήδη από 01 Μαρτίου έως 26 Μαρτίου θα δείτε ότι και θα αρέσετε και θα σας αρέσουν οπότε μπορείτε να προχωρήσετε ακάθεκτοι αρκεί να είστε σίγουροι για τις επιλογές σας. Το καλύτερο διάστημα όμως για τα ερωτικά σας είναι από 14 Σεπτεμβρίου έως 08 Οκτωβρίου και δεν χρειάζεται να πούμε πόσο ανάγκη θα σας έχουν είτε οι υφιστάμενες σχέσεις σας είτε να ενθουσιάσετε καινούργιες για να νιώθετε πληρότητα.
Αυτό που σας κάνει πολύ ανταγωνιστικούς αυτή την χρονιά είναι η μετακινήσεις, η λεκτική σας ικανότητα αλλά και η πνευματική σας διαύγεια! Αυτό θα σας κάνει να ξεχωρίζετε,να σας διακρίνουν σε όλη την διάρκεια της χρονιάς και να είστε στο επίκεντρο χωρίς να αφήνουμε στην άκρη την εξωτερική σας εμφάνιση που έτσι και αλλιώς είναι προσεγμένη αλλά κάποιες φορές θέλετε να είστε εντελώς ατημέλητοι.
Τα οικονομικά σας είναι πιο συγκεκριμένα και επειδή δεν υπάρχουν εκπλήξεις είναι και πιο εύκολο να το διαχειριστείτε.. Προσέξτε την υγεία σας και τα σημάδια που σας δίνει ο οργανισμός κυρίως κατά τις περιόδους κοντά στα μέσα Ιανουαρίου, στα μέσα Ιουνίου και προς τα τέλη Αυγούστου γιατί αν αφήσετε κάτι, ίσως θα το βρείτε μπροστά σας πιο δύσκολο να γίνει ιάσιμο!
 

Σκορπιός 23/10 – 22/11
 
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΣΟΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΣΑΣ!
Καθόλου δεν πρέπει να στεναχωριέστε που από τα τέλη του 2018 σας εγκατέλειψε ο Δίας γιατί είναι μία ευκαιρία να δείτε τι προϋποθέσεις σας άνοιξε ώστε να τις εκμεταλλευτείτε αυτή την χρονιά που το ζητούμενό σας είναι χειροπιαστές αποδείξεις για να μπορέσετε να αποκτήσετε κάτι που θα είναι πραγματικά δικό σας
Προσοχή λοιπόν, μη γίνετε πολύ κτητικοί αυτή την χρονιά ή μην αναζητάτε τόσο πολύ το χρήμα και αφήνετε όλα τα υπόλοιπα στην άκρη γιατί θα σας αφήσουν και αυτά, εννοώντας οι προσωπικές σχέσεις να περάσουν σε δεύτερη μοίρα. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι μερικές φορές στα ερωτικά σας νιώθετε ότι αξίζετε κάτι καλύτερο και δεν είναι ένδειξη εγωισμού αλλά ένδειξη ότι έχετε επιλογές οπότε και πρέπει να τις αξιοποιήσετε ή να τους δώσετε το έναυσμα να σας αποδείξουν αν αξίζουν μία θέση στη ζωή σας.
Βέβαια αυτό θα έχει ένα ρίσκο γιατί μερικές φορές υπερεκτιμάτε τις καταστάσεις ή είστε παραπάνω ρομαντικοί από όσο πρέπει. Πάντως από την αρχή της χρονιάς και μέσα στον Ιούνιο ή και τα τέλη Σεπτεμβρίου είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε μία λάθος απόφαση και τελικά να απογοητευθείτε..Σίγουρα πάντως από 26 Μαρτίου έως 20 Απριλίου θα νιώθετε τα βέλη του έρωτα να σας σημαδεύουν και να είστε ευάλωτοι στο να ενδώσετε και καλά θα κάνετε γιατί θα είναι αρκετά γενναιόδωροι συναισθηματικά μαζί σας. Βέβαια από 08 Οκτωβρίου έως και 01 Νοεμβρίου θα είστε και πάλι στο προσκήνιο ακόμα και αν δεν το θέλετε ή τελικά δε σας επιτρέπεται. Σας αρέσει να πλανάται ένα μυστήριο στα ερωτικά σας και είστε εσείς οι ίδιοι που δημιουργείτε αυτές τις προϋποθέσεις!
Αυτό που πρέπει να προσέξτε αυτή την χρονιά είναι οι μετακινήσεις σας και τα λόγια σας είτε γιατί λέτε πολλά εκεί που δεν πρέπει είτε γιατί δε λέτε τίποτα εκεί που πρέπει.
Γενικότερα το θέμα της επικοινωνίας και ο τρόπος που σκέφτεστε μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση ήδη από το ξεκίνημα της χρονιάς αλλά και κατά τον Ιούλιο που εκεί θα πρέπει να είστε και ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν οδηγείτε. Επαγγελματικά, είστε υπεραισιόδοξοι ή το αντίθετο, δεν έχετε κάποια συγκεκριμένη πεπατημένη και αυτό είναι που δημιουργεί ερωτηματικά ως προς την εικόνα σας. Πρέπει λοιπόν να είστε πιο συνεπείς σε αυτό που θέλετε να δείχνετε προς τα έξω, ή και ποιους εμπιστεύεστε γιατί όλο αυτό συνθέτει την εικόνα σας κάτι που αν το προσέξετε μπορείτε να δημιουργήσετε ευκαιρίες ακόμα και στο εξωτερικό για συνεργασία.
Ζημιές στο σπίτι μπορεί να προκύψουν με την Έκλειψη της 21 Ιανουαρίου που είναι και η μόνη που σας επηρεάζει δυσαρμονικά και δημιουργεί πιέσεις!
 
Τοξότης 23/11 – 21/12
 
ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑ!
Έχετε κάθε λόγο να χαμογελάτε όχι μόνο για να δείχνετε πιο όμορφοι, αλλά γιατί οι οιωνοί για το 2019 προδιαγράφονται ως οι καλύτεροι!
Και δεν είναι μόνο ότι ο Δίας θα παραμείνει στο ζώδιό σας μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου 2019 είναι που και η Αφροδίτη θα έρθει 2 φορές στο δικό σας ζώδιο αυτή την χρονιά, γιατί σας άφησε παραπονεμένους το 2018 με την απουσία της. Έτσι λοιπόν, από 07 Ιανουαρίου έως 04 Φεβρουαρίου αλλά και από 01 Νοεμβρίου έως 26 Νοεμβρίου θα φιλοξενείτε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και θα βλέπετε στο πέρασμά σας να δημιουργούνται ουρές!
Αυτό βέβαια είναι ένα σχήμα λόγου που δε θα ισχύσει αλλά οποιονδήποτε και αν βάλετε στο μάτι θα μπορέσετε να τον κατακτήσετε ακόμα και αν το κάνετε με έναν τρόπο που θα είναι υπερβολικός ή θα του δημιουργήσετε ανασφάλεια ότι δεν μπορεί να έχει αποκλειστικότητα μαζί σας. Και από 01 Ιανουαρίου έως 14 Φεβρουαρίου θα είναι και ο Άρης στον Κριό χαρίζοντάς σας ανθρώπους που θα σας διεκδικήσουν και θα σας αρέσει. Τέλος, από 20 Απριλίου έως 15 Μαίου που αρχίζει και καλοκαιριάζει θα δείτε ότι και πάλι ο έρωτας είναι πολύ καλοδεχούμενος στη ζωή σας. Το πρόβλημα είναι για το σύντροφό σας που θα καταλάβει ότι δεν μπορεί να νιώθει απόλυτα ασφαλής μαζί σας.
Έχετε και εσείς ανασφάλειες όμως αυτή την χρονιά οι οποίες είναι οικονομικής φύσης, είτε γιατί έχετε ένα μεταβλητό εισόδημα από τη φύση της εργασίας σας είτε γιατί μπορεί να χάσετε μία πηγή εσόδων και αυτό είναι όντως ένας πονοκέφαλος αφού θα δυσκολευτείτε να το αντικαταστήσετε ή και τελικά να μη μπορέσετε να το κάνετε καθόλου και να πρέπει να συμβιβαστείτε με λιγότερα.
Επαγγελματικά, αυτό που σας δυσκολεύει είναι ότι δεν βλέπετε τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας έγκαιρα ή και στην πραγματική τους διάσταση.  Είναι πιθανόν να πάρετε μία λάθος απόφαση στην αρχή της χρονιάς ή και στα μέσα Ιουνίου ή και στο τέλος Σεπτεμβρίου παρασυρόμενοι από τον ενθουσιασμό σας ο οποίος θα σας κάνει να δείτε κάτι ως ευκαιρία ενώ δεν είναι.
Κατά τα άλλα αυτό που σας ενοχλεί είναι τα σκαμπανεβάσματα στην εργασία γιατί δεν μπορείτε να έχετε πρόγραμμα ή και να βάλετε διαδικασίες που να σας διασφαλίζουν.
Γενικότερα όμως, το τέλος της χρονιάς θα σας αποζημιώσει, ακόμα και αν ο Δίας σας εγκαταλείψει στις 2 Δεκεμβρίου θα σας έχει δημιουργήσει όμως τις προϋποθέσεις να νιώσετε περισσότερο ασφαλείς αλλά και σίγουροι για το τι μπορείτε να κάνετε και ότι έχετε το περιθώριο επιλογής γιατί θα νιώσετε περιζήτητοι και η δουλειά σας θα ανταμειφθεί, έστω και με καθυστέρηση. Και αν αυτό δε σας αρέσει να το ακούτε, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι φέτος κτίζετε και θα το απολαύσετε λίγο αργότερα τουλάχιστον στον οικονομικό τομέα ως επιβράβευση και ως παροχές!
 
Αιγόκερως 22/12 – 19/01
 
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΓΙΝΕΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ!
Έχετε τον Κρόνο και αυτή την χρονιά στο ζώδιό σας, και φυσικά τον Πλούτωνα παρέα σας και νιώθετε είτε κουρασμένοι είτε απογοητευμένοι είτε πως ότι κάνετε δεν μπορεί να έχει το αποτέλεσμα που θέλετε. Και δεν είναι μόνο αυτό, έχετε και τις 4 Εκλείψεις να σας επηρεάζουν άμεσα και να σας επιβάλλουν να πάρετε αποφάσεις οι οποίες είναι δύσκολες αλλά αναγκαστικές. Έτσι λοιπόν, οπλιστείτε με υπομονή και αποδεχτείτε την κατάσταση που βρίσκεστε για να μπορέσετε να την αλλάξετε και να τη διαμορφώσετε όπως θέλετε…
Ερωτικά, σίγουρα είστε πιο ήρεμοι και χαλαροί από 04 Φεβρουαρίου έως 01 Μαρτίου και από 26 Νοεμβρίου ως 20 Δεκεμβρίου που η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο σας επιτρέπει να νιώθετε και πιο όμορφοι και πιο ποθητοί κάτι που όμως θα το καταλαβαίνετε αργά και όχι την ώρα που θέλετε, Κρατήστε πάντως το θετικό οτι η Αφροδίτη θα σας επισκεφτεί δύο φορές μέσα στο έτος!! Στα μέσα της άνοιξης και συγκεκριμένα από 20 Απριλίου έως 15 Μαϊου θα είστε και πάλι στις επάλξεις έτοιμοι να υποδεχτείτε έναν καινούργιο έρωτα στη ζωή σας που θα σας διεκδικήσει τόσο εντατικά όσο και να τον διακρίνετε με μεγάλη άνεση.
Προσέξτε τον τρόπο που επικοινωνείτε και τι συνέργειες γίνονται πίσω από την πλάτη σας στα επαγγελματικά σας γιατί αυτά που δεν ξέρετε και αυτά που σας λένε ως πληροφορία έχουν μεγάλη διαφορά και αυτό που πρέπει να σας ανησυχεί περισσότερο είναι ότι γίνεται σκόπιμα και στόχο  έχει να σας παρασύρει σε λάθη.  Ίσως είστε πολύ καλοί για να θέλουν να σας βάλουν στα σχέδιά τους φοβούμενοι ότι θα τους κλέψετε τη δόξα. Και αυτό γιατί είστε ανταγωνιστικοί και βέβαια είστε συγκρατημένοι στο να τολμήσετε κάτι καινούργιο και προτιμάτε να εμμένετε στα παλιά τα οποία όμως φαίνεται ότι έχουν εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να δείξετε την αξία σας.
Το καλό νέο για εσάς είναι τα πάτε καλύτερα με τους ανθρώπους της οικογένειάς σας και αυτό θα σας βοηθήσει να είστε περισσότερο δεμένοι μεταξύ σας ή και να συμπαραστέκεται ο ένας στον άλλο με πιο συνοπτικές διαδικασίες.
Κάτι που σας αγχώνει λιγότερο αυτή την χρονιά είναι τα οικονομικά σας γιατί ξέρετε ότι δε σας περιμένουν εκπλήξεις εξόδων χωρίς αυτό να είναι απόλυτα δεσμευτικό και βέβαια θα το καταλάβετε όσο περνάει η χρονιά και όχι από την αρχή της. Η αλήθεια είναι ότι σας ανακουφίζει να ξέρετε ποια είναι η οικονομική σας δυνατότητα ώστε να προγραμματίζετε και τις ανάγκες σας αλλά και τις απολαύσεις σας και αυτό θα κάνετε αυτή την χρονιά, θα δίνετε έστω και μικρές δυνατότητες στον εαυτό σας για απολαύσεις οι οποίες αν και θα είναι σύντομες θα είναι απόλυτα αναζωογονητικές και θα σας βοηθούν να παίρνετε δύναμη για να προχωράτε ακάθεκτοι μπροστά σε μία δύσκολη καθημερινότητα γεμάτη με ευθύνες και άγχη!
 
Υδροχόος 20/01 – 19/02
 
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΖΩΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ!
Άκρως κοινωνικοί θα είστε αυτή την χρονιά και θα σας κάνει να νιώθετε ότι είστε η ψυχή της παρέας και θα είστε και δημοφιλείς αλλά και περιζήτητοι! Οι προτάσεις θα πέφτουν βροχή και ο μόνος παραπονεμένος θα είναι το σπίτι σας το οποίο δε θα προλαβαίνει να σας δει και εσείς να ξεκουραστείτε.
Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι ότι ο κυβερνήτης σας ο Ουρανός, αλλάζει ζώδιο – έκανε ένα σύντομο μικρό πέρασμα πέρυσι- αλλά από 06 Μαρτίου έως το 2026 θα περάσει στο ζώδιο της πτώσης του στον Ταύρο κάτι που για εσάς δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικό. Θα νιώθετε συχνά αδύναμοι στο να αντιδράσετε και κυρίως δε θα μπορέσετε να λειτουργείτε τόσο πολύ με το ένστικτο κάτι που θα σας δυσκολέψει και να προσαρμοστείτε αλλά και να είστε ο εαυτός σας έτσι όπως σας έχουν συνηθίσει οι άλλοι. Γενικότερα θέματα οικογένειας θα σας απασχολήσουν αρκετά αρχής γενομένης από αυτή την χρονιά αλλά και θέματα σπιτιού είτε αφορά πατρικά σπίτια είτε γενικότερα κάτι που ανήκει στην κατοχή σας,
Μία μόνο Έκλειψη είναι αυτή που σας επηρεάζει στις 21 Ιανουαρίου και θα σας δείξει ότι η αντίδραση είναι ένα μέσο δράσης το οποίο όμως δεν πρέπει να το επιστρατεύετε διαρκώς παρά μόνο όταν υπάρχει ανάγκη.
Τα ερωτικά σας μπορούν να έχουν περισσότερες καλές στιγμές αυτή την χρονιά γιατί υπάρχει μεγαλύτερη συμπαράσταση και είναι κάτι που το επιδιώκετε και εσείς, χωρίς να σημαίνει ότι θα αλλοιωθείτε και δε θα έχετε αυτόν τον αέρα ανεξαρτησίας που σας χαρακτηρίζει. Άλλωστε όποιος είναι μαζί σας αυτό το έχει αποδεχτεί όπως και την ανάγκη σας να έχετε ξεχωριστή κοινωνική ζωή κάποιες φορές.. Σίγουρα πάντως από 01 Μαρτίου έως και 26 Μαρτίου και από 20 Δεκεμβρίου ως το τέλος της χρονιάς με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας είναι μία περίοδος που θα σας κάνει πολύ ερωτικούς και ακόμα και αν είστε σε σχέση να νιώθετε ότι κάτι σας μαγνητίζει που δεν ξέρετε αν θέλετε να του παραδοθείτε αλλά σίγουρα θέλετε να υπάρχει γύρω σας. Και η αρχή του καλοκαιριού από 09 Ιουνίου έως 03 Ιουλίου είναι και πάλι μία καλή περίοδος για τα ερωτικά σας που ο έρωτας αυτή τη φορά μπορεί να έχει και 2 πρόσωπα ή κοινώς διπλό ταμπλό, ακόμα και να παραμείνει σε ένα πλατωνικό επίπεδο μόνο με υποσχέσεις ή όμορφα λόγια που θα μείνουν όμως λόγια γιατί είναι ένα μέσο διασκέδασης που δε θέλετε να το αλλάξετε, αλλά να το ζήσετε και να πάρετε εφήμερη ικανοποίηση.
Τα οικονομικά σας αυτή την χρονιά παρουσιάζουν αστάθεια κυρίως ως προς τον τρόπο που σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς. Σίγουρα δεν έχετε σωστή κρίση για το τι σας κάνει να νιώθετε ασφαλείς σε αυτόν τον τομέα και ίσως να σας παρασύρει σε έξοδα με πλασματικές ανάγκες που όμως όταν θα καταλάβετε ότι είναι περιττές θα πρέπει να το έχετε πληρώσει και τελικά να σας είναι άχρηστο!
 
Ιχθείς 20/02 – 20/03
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΣΑΣ!
Η αλήθεια είναι ότι είστε περισσότερο ρομαντικοί παρά ρεαλιστές από τη φύση σας, αλλά αυτή την χρονιά δε θα μπορέσετε να αντισταθείτε σε ανοίγματα που πρέπει να κάνετε ή σε ευκαιρίες που σας ανοίγονται μπροστά σας γιατί απλώς δεν είστε σε θέση να αρνηθείτε κάτι που είναι τόσο δελεαστικό. Όταν θέλετε συγκεντρώνεστε και είστε και πολύ αποδοτικοί στην εργασία σας, και ειδικά όταν έχετε σωστά κίνητρα.
Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές θα δυσκολευθείτε να ανιχνεύσετε την πραγματική ευκαιρία από την πλασματική γιατί δε σας αρέσει να βλέπετε εμπόδια παρά μόνο προοπτικές και επειδή είναι εσωτερική σας ανάγκη έχετε αυταπάτες αν κάτι αξίζει ή τελικά όχι. Έτσι λοιπόν κατά στα μέσα Ιανουαρίου, στα μέσα Ιουνίου και στα τέλη Σεπτεμβρίου μην πείτε ναι σε κάτι χωρίς δεύτερες σκέψεις και χωρίς να έχετε καταλάβει επακριβώς τι πρέπει να κάνετε. Είναι πάντως εύκολο να παρασυρθείτε και σε αυτή την περίπτωση κρατείστε μικρό καλάθι για να μην απογοητευθείτε στη συνέχεια. Τα ερωτικά σας αυτή την χρονιά έχουν μία περίεργη μείξη αγάπης, φιλίας και έρωτα και όλα αυτά μαζί φτιάχνουν ένα κοκτέιλ που είναι απολαυστικό μεν αλλά μπορεί να σας πειράξει αν το καταναλώσετε σε μεγάλες δόσεις. Είναι εύκολο να μπερδέψετε τη φιλία με τον έρωτα και έτσι να χάσετε και ένα φίλο από τη ζωή σας οριστικά γιατί δε θα μπορέσετε να επαναφέρετε τη φιλία στις σωστές βάσεις. Πάντως από 26 Μαρτίου έως 20 Απριλίου η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο μπορεί να σας κάνει τόσο θελκτικούς όσο και να μην μπορεί να σας αντισταθεί κανείς!  Κυρίως αυτή η διάθεσή σας για έρωτα είναι εμφανής και γι’ αυτό και θα την υπερασπιστείτε επάξια. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από 03 έως 28 Ιουλίου είναι για εσάς επίσης μία ευκαιρία για έρωτα παρέα με τις Εκλείψεις του καλοκαιριού που θα σας κάνουν να πάρετε ακραίες αποφάσεις ακόμα και στον έρωτα που όμως θα είναι αποτέλεσμα της απόλυτης επιλογής σας.
Στο τέλος της χρονιάς έχετε την ευκαιρία να λάβετε μία ικανοποίηση επιτυγχάνοντας ένα στόχο σας ο οποίος θα είναι κόποι ετών που βρίσκουν ανταπόκριση κάτι που σχεδόν είχατε ξεχάσει ότι έπρεπε να λάβετε ένα αντίτιμο.
Η υγεία σας αυτή την χρονιά δεν έχει εκπλήξεις αφού ξέρετε να προφυλάσσετε σωστά τον εαυτό σας και έχετε καταλάβει ότι η πρόληψη σώζει.
Στα οικονομικά σας αν και μπορεί να περάσετε μία περίοδο ασάφειας και να μην ξέρετε αν το αύριο μπορεί να έχει τις ίδιες απολαβές με σήμερα, ξέρετε να βρίσκετε τις εναλλακτικές σας και τουλάχιστον να μην μπαίνετε σε έξοδα που θα σας δημιουργήσουν τον πονοκέφαλο της δύσκολης αποπληρωμής… Αυτό, βέβαια θα το καταλάβετε μετά τις αρχές Μαρτίου γιατί γενικότερα τα τελευταία χρόνια είχατε μία τάση σπατάλης, που όμως τελικά καταλαβαίνετε ότι πρέπει να την  περιορίσετε!