Μόδα

3 πλεξούδες που μπορείτε να δημιουργήσετε μόνες σας γρήγορα και εύκολα – Δείτε βίντεο

maxresdefault

Τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει εσείς μαζεύετε τα μαλλιά σας συνήθως σε ένα messy bun ή αλογοουρά. Ναι, είναι και τα δύο πρακτικά αλλά θέλετε ένα χτένισμα που να δείχνει ανεπιτήδευτο, αλλά και περιποιημένο.

Οι hairstylists επιμένουν πως η πλεξούδα είναι το hairstyle που θα σας χαρίσει μια κομψή πινελιά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Κι εμείς συμφωνούμε απόλυτα μαζί τους. Κατά την περίοδο της καραντίνας κάνατε practice και τώρα πια μπορείτε να πλέξετε τα μαλλιά σας με κλειστά μάτια.

Εμείς με τη σειρά μας σας αποκαλύψαμε τις αγαπημένες μας πλεξούδες αλλά και τον τρόπο να τις δημιουργήσετε. Και δεν θα σταματήσουμε μιας και γνωρίζουμε πως έχετε αδυναμία σε αυτές.

Σήμερα σας έχουμε τις 3 αγαπημένες μας. Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε εκείνη που σας αρέσει περισσότερο να παρακολουθήσετε το video και να αντιγράψετε τις κινήσεις.

Crown braid: Ρομαντική και κατάλληλη για όλες τις ώρες της ημέρας και περιστάσεις. Πρόκειται για ένα updo με πλεξούδες που μπορείτε να δημιουργήσετε ακόμη κι αν έχετε μεσαίου μήκους μαλλιά.

Πλεξούδα στο πλάι: Θηλυκή και τέλεια. Θυμίζει έντονα τα χτενίσματα των αγαπημένων σας πρωταγωνιστριών στο Game of Thrones και για να την πετύχετε πρέπει να έχετε μακριά μαλλιά.

Fishtail: Είναι η πλεξούδα που αγαπάει πολύ η Blake Lively κι εκείνη που δείχνει υπέροχη ακόμη κι όταν δεν είναι τέλεια.

 

Διαβάστε σχετικά

Δώστε ένα twist στην αλογοουρά σας με 2 απλές κινήσεις – Δείτε το video

4 βολικά χτενίσματα για την παραλία!