Προτεινόμενο Σπίτι

4 λόγοι για να επιλέξετε το κατάλληλο γραφείο – καρέκλα για το δωμάτιο του παιδιού σας – Φωτογραφίες

kids-readin-7-juniorsclub
kids-reading-4-juniorsclub
Το κουδούνι του σχολείου θα ηχήσει στις 11 Σεπτεμβρίου, τότε θα ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά για τα παιδιά του νηπίου, του δημοτικού, του γυμνασίου και του λυκείου. Για πολλούς γονείς το θέμα του γραφείου και η καρέκλα που θα κάθεται να διαβάζει το παιδί τους, έχει αρχίσει να τους απασχολεί. 
 
Οι δελεαστικές προσφορές τους παρασύρουν σε αγορές οι οποίες υποκρύπτουν κινδύνους για τα παιδιά ενώ παράλληλα ανακαλύπτουν ότι η κακή ποιότητα των επίπλων τους οδηγεί αναγκαστικά σε νέες αγορές. 
 
Γι’ αυτό στο juniorsclu.gr κάναμε έρευνα για να παρουσιάσουμε σήμερα στοιχεία και προτάσεις για να επιλέξετε το σωστό γραφείο και την καρέκλα, για το παιδί σας. 
26 TOP
 
Απευθυνθείτε σε μεγάλες εταιρίες όπως το APLOPOLIS (www.aplopolis.gr), με εμπειρία 30 χρόνων στο χώρο του επίπλου, διότι έχουν αναπτύξει τεράστια τεχνογνωσία, μέγιστη ευελιξία των προϊόντων τους σε σχέση με τις ανάγκες σας, άριστη ποιότητα και προσιτές τιμές. Διαθέτουν ειδικούς διακοσμητές για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και σας προσφέρουν τις κατάλληλες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες της οικίας σας, σεβόμενοι πάντα το ποσό το οποίο επιθυμείτε να διαθέσετε. 
αρχείο λήψης
 
 www.aplopolis.gr – Ανθείας 38 & Ακτή Δυμαίων, Πάτρα
 
Μιλώντας με τους υπεύθυνους της εταιρίας APLOPOLIS , κύριο Βέργο Γρηγόρη και κυρία Βέργου Πέννυ, σας παρουσιάζουμε 4 βασικά πράγματα τα οποία θα καθορίσουν την επιλογή σας στην αγορά γραφείου.  
13 DOLL
 
1.  Γραφείο 
kids-reading-3-juniorsclubΑπό το νηπιαγωγείο κιόλας, πολλοί γονείς σκέφτονται την αγορά του γραφείου, διότι το παιδί έχει αναπτύξει ήδη μια καλή σχέση με το χαρτί και τα χρώματα, συνεπώς αναζητούν το έπιπλο όπου μπορεί να ζωγραφίζει ακόμη και να γράφει τα πρώτα του γράμματα και αριθμούς.
 
Στο δημοτικό, θεωρείται δεδομένο και πέρα από τα σχολικά είδη, είναι το πρώτο το οποίο αναζητούν οι γονείς. Ένα γραφείο για να μπορεί να αφιερώσει το χρόνο του και να διαβάσει. Εκεί όπου θα ξεκινήσει η εκπαίδευση του και θα συνεχίσει μέχρι τη φοιτητική του ζωή. 
 δωμάτιο CLEVER
Ένα γραφείο το οποίο είναι ιδανικό για την ηλικία του παιδιού, από την αρχή της σχολικής ηλικίας αλλά και γενικότερα, όσο μεγαλώνει,  ώστε να έχει χώρους όταν θα χρειαστεί να έχει και ένα λάπτοπ ή τον Η/Υ του (όλη τη σταθερή μονάδα). Χρειάζεται τουλάχιστον η επιφάνεια του να είναι περίπου στο 1,20 m. ενώ το ύψος του γραφείου θεωρείται καλό γύρω στους 75 πόντους. 
 δωμάτιο TWINS
-Στις μικρές ηλικίες έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα ανεξάρτητο γραφείο με δυνατότητα αναπροσαρμογής όσο το παιδί μεγαλώνει και αυξάνονται οι υποχρεώσεις του και μαζί πολλαπλασιάζονται και τα βιβλία. 
 
-Δεύτερη πρόταση, αφορά στην επιλογή γραφείου και ξεχωριστής βιβλιοθήκης. Αν ο χώρος του δωματίου είναι μεγάλος, μπορείτε να κερδίσετε περισσότερες θέσεις και ράφια στη βιβλιοθήκη. 
 
-Μια ακόμη πρόταση, είναι το γραφείο να είναι ανεξάρτητο και στο τοίχο να προσθέσετε μοντέρνα ράφια και ντουλάπια αλλά και σύγχρονους αποθηκευτικούς χώρους όπου θα δημιουργούν μια ωραία επιπλοσύνθεση. 
 29 FRESH
2.Βιβλιοθήκη – ράφια 
kids-reading-6-juniorsclubΤο πρώτο δωμάτιο, ιδίως αν ο χώρος δεν το επιτρέπει θέλουμε να είναι λειτουργικό για το παιδί και πάντα προτείνουμε, μικρά, εύχρηστα έπιπλα. Αν έχετε μεγάλο χώρο και σκέφτεστε την εκδοχή της βιβλιοθήκης, θα σας προτείνουμε σταθερές κατασκευές με δυνατότητα αναπροσαρμογής όταν θα ξεκινήσει το σχολείο.

Στο APLOPOLIS τα σχέδια είναι όλα ευέλικτα, βασισμένα στο θέμα του design και της λειτουργικότητας, ώστε να προσφέρουν στον γονέα μικρές παρεμβάσεις χωρίς ιδιαίτερο κόστος. 

19 IDOL

Τα πολύ μικρά παιδιά, έχουν ελάχιστα βιβλία, κυρίως παραμύθια και πολλά παιχνίδια, αν έχετε αποφασίσει να τοποθετήσετε μια βιβλιοθήκη, τότε τα ράφια στην αρχή θα είναι λιγότερα, θα έχουν χρωματιστές πινελιές στα ντουλάπια τους και το γραφείο θα είναι ενσωματωμένο. Έτσι μπορείτε μεγαλώνοντας να προσθέσετε επιπλέον ράφια, να αφαιρέσετε τα  χρωματιστά ντουλάπια και να αλλάξετε το στυλ στο δωμάτιο. 

Αυτό που πρέπει να προβλέψουμε στο θέμα της βιβλιοθήκης είναι όσο το δυνατόν περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους, με ντουλάπια και ραφιέρες στην επιπλοσύνθεση.

10 PUZZLE

Ακόμη και σε μια βιβλιοθήκη με ύψος 1,25 m. όπου έχει ήδη κάποια ράφια, μπορούν να μπουν επιπρόσθετα. Τα έπιπλα αυτά είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να μπορούν να προσαρμόζονται σύμφωνα με τις ανάγκες σας και να μπορούν να μεταβάλλονται. Πρόκειται για λυόμενες  κατασκευές  οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να διαιρούνται και να πολλαπλασιάζονται. 

Μια άλλη λύση είναι να βάλουμε κρεμαστά στοιχεία, τα οποία πηγαίνουν στον τοίχο, με ξεχωριστό γραφείο από κάτω. Δεν προσφέρουν ωστόσο την αντοχή που προσφέρουν οι οικοσυνθέσεις, με ενσωματωμένο γραφείο ή τη ξεχωριστή βιβλιοθήκη. 
11 PARTY
3.Καρέκλα 
Η καρέκλα είναι ίσως το πιο σημαντικό έπιπλο για το δωμάτιο του παιδιού. Εκεί κάθεται ώρες κι εκεί σύμφωνα με το σκελετό της καρέκλας του, θα διαμορφωθεί και ο δικός του σκελετός. 
 14 MOTION
Σοβαρά προβλήματα κύφωσης, λόρδωσης, σκολίωσης κ.α. έχουν επιβαρύνει τη σπονδυλική στήλη του παιδιού επειδή εκείνο δεν είχε σωστή στάση όπως καθόταν, ενώ μεγάλο ποσοστό ευθύνεται και στην κακή αγορά καθίσματος όπου δεν έχει καμία ανατομικότητα και δεν είναι ασφαλές για το παιδί. 
 
Εταιρίες μεγάλου βεληνεκούς όπου δίνουν έμφαση στην ποιότητα και την ασφάλεια, όπως το APLOPOLIS ,  θα σας κατευθύνουν σε σωστές επιλογές. Εκτός από το design, υπάρχει μεγάλη γκάμα σε καθίσματα γραφείου τα οποία είναι όλα ανατομικά, προκειμένου να καθίσει το παιδί σε όποια ηλικία κι αν είναι και να δούμε σύμφωνα με το σωματότυπο του ποια του ταιριάζει. Όλες οι καρέκλες προσαρμόζονται στο ύψος του γραφείου και του ατόμου που θα κάνει χρήσει. 
 κουκέτα YELLOW

4. Ασφάλεια με στυλ 

Στο APLOPOLIS έχει γίνει ιδιαίτερη μελέτη στο παιδικό – εφηβικό δωμάτιο και τα έπιπλα έχουν μια ασφαλή μοντέρνα γραμμή, με στρογγυλεμένες άκρες, αποφεύγοντας τις σκληρές γωνίες και ευθείες, για να προστατέψουν τα παιδιά από τυχόν ατυχήματα και τραυματισμούς. 

Τα έπιπλα είναι ελληνικής κατασκευής, φτιαγμένα από ξύλο ή μελαμίνη αρίστης ποιότητας, τα οποία  έχουν ελεγχθεί για θέματα τοξικότητας και είναι απόλυτα ασφαλή για όλους, πόσο μάλλον για μικρά παιδιά. 
 IMG_20170706_190036
 
Δυο – τρία παιδιά σε ένα δωμάτιο; 
 
Υπάρχουν πολλές επιπλοσυνθέσεις για μπορέσουν τα παιδιά να έχουν το γραφείο τους και να διαβάζουν μέσα στο ίδιο δωμάτιο. Περισσότερα ΕΔΩ
 
διαβάστε επίσης: 
Με τις παραπάνω συμβουλές από τους ειδικούς της εταιρίας APLOPOLIS απαντήσαμε σε κάθε σας ερώτημα. 
 
Για κάθε άλλη πληροφορία καλέστε στο 2610.315478 ή επισκεφθείτε τη σελίδα www.aplopolis.gr 
 
Ακολουθούν κι άλλες φωτογραφίες – ιδέες, για το γραφείο-βιβλιοθήκη από την έκθεση του APLOPOLIS