Πολιτισμός

Κύπρος: Δημοπρασία έργων τέχνης για φιλανθρωπικό σκοπό και έκθεση τέχνης από την πατρινή εικαστικό Αθηνά Σουγλέρη

ekthesi7-juniorsclub

Σε δημοπρασία έργων τέχνης για  φιλανθρωπικό σκοπό , στην Κύπρο συμμετέχει η Πατρινή εικαστικός Αθηνά Σουγλέρη με τις γνωστές μινιατούρες της.Η δημοπρασία διοργανώνεται από την ‘’ The Collection Gallery ‘’ σε συνεργασία με τον Αντικαρκινικό σύνδεσμο Κύπρου με χορηγό το περιοδικό Madame Figaro. H δημοπρασία ξεκινά το Σάββατο 28 Νοέμβρη.

dimoprasia-juniorsclub

Επίσης το Atelier SuGleri   συμμετέχει 3-6 Δεκέμβρη,  στο Mediterranean Science Festival 2015 στην Κύπρο, στην έκθεση Τέχνης και Επιστήμης , με τις γνωστές μινιατούρες »suGleri» με τίτλο »Dia-kosmos».  Το Festival  διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό ‘’Επιστήμη Επικοινωνία-SciCo Cyprus’’ ,το ‘ίδρυμα προώθησης έρευνας,συνδιοργανωτές ο οργανισμός νεολαίας Κύπρου, υπο την αιγίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας και με τη συνεργασία του European office Cyprus

ekthesi7-juniorsclub

Tέλος Έκθεση Ζωγραφικής με έργα μικρών φίλων έγινε  την περασμένη Κυριακή στο Atelier SuGleri . Το Αtelier πλημμύρισε από μικρούς και μεγάλους φίλους ,στα πλαίσια του πετυχημένου πάρτυ γενεθλίων των παιδιών της Αθηνάς. Oλοι οι συμμετέχοντες βραβεύτηκαν , κερδίζοντας  μια από τις γνωστές επιζωγραφισμένες μινιατούρες  » suGleri ». Στο πάρτυ μεταξύ άλλων, παραβρέθηκε και η Μαρία Τ. Αθανασιαδου.

ekthesi5-juniorsclub

kthesi3-juniorsclub

ekthesi-juniorsclub

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην στήλη events –> Κόσμος