Ο Κώστας Γριμπίλας μίλησε για την απώλεια του, το θάνατο της 9 μηνών κόρης του- Στο βίντεο αποκαλύπτει κι ένα χαρμόσυνο νέο

Η δραματική ιστορία της ζωής του δημοσιογράφου Κώστα Γριμπίλα, είχε συγκινήσει το πανελλήνιο, όταν πριν από δύο χρόνια έχασε την 9 μηνών κορούλα του εξαιτίας σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε. Η ζωή όμως συνεχίζεται και οι δυσκολίες σε κάνουν να γίνεσαι καλύτερος (αν θες να διδαχθείς).

Ο δημοσιογράφος εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, στο star, “Αλήθειες με την Ζήνα”. Εκεί, αναφέρθηκε στην δύσκολη διαδρομή που βίωσε αυτός και η σύζυγος του, για να ορθοποδήσουν. Κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα ίδρυμα στη μνήμη της μικρής για να βοηθήσουν όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη με το όνομα «The Konstantina Angelique Gribilas Foundation».

Διένυσε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα γεμάτο δοκιμασίες, αφού και ο ίδιος είχε δώσει μεγάλο αγώνα για τη ζωή του όταν χρειάστηκε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση και πλέον ζει με την καρδιά του Ντουζόν που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου το 2008 έξω από νυχτερινό κέντρο στη Μύκονο, τώρα όμως έχει δικαίωμα στην ευτυχία.

Ο Κώστας Γριμπίλας που ζει μόνιμα στην Αυστραλία εμφανίστηκε χαμογελαστός και αισιόδοξος στην Ζήνα Κουτσελίνη.

Όταν η Ζήνα, τον ρώτησε αν προσπαθούν να αποκτήσουν ένα άλλο παιδάκι, εκείνος της επεφύλασσε μία έκπληξη που την συγκλόνισε!

Ο δημοσιογράφος έδειξε στην κάμερα δύο φορμάκια, αποκαλύπτοντας ότι με την σύζυγό του πρόκειται να αποκτήσουν δίδυμα, στα μέσα Φεβρουαρίου.

Η παρουσιάστρια “λύγισε” on air και αμέσως ζήτησε να περάσουν σε διαφημίσεις…

Δείτε το απόσπασμα…

 

Πώς σας φάνηκε;
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ίσως σας ενδιαφέρουν