Πάτρα: Το Πανεπιστήμιο συμμετείχε στην εκδήλωση “Patras IQ – Έκθεση μεταφοράς τεχνογνωσίας”

Η Αναπλ. Υπουργός Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων Σία Αναγνωστοπούλου, που παρέστη ως ομιλήτρια, στην εκδήλωση: «Η δυναμική της δικτύωσης της έρευνας με την επιχειρηματικότητα. Patras IQ – Έκθεση μεταφοράς τεχνογνωσίας. Αποτίμηση – προοπτικές», υποστήριξε την πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου που γίνεται σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αχαΐας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με στόχο την ανάπτυξη και ενίσχυση της επικοινωνίας τής ερευνητικής κοινότητας με τον παραγωγικό τομέα.

Η ίδια ανακοίνωσε την επέκταση της έκθεσης με τη συμμετοχή όλων των Ιδρυμάτων της περιοχής (Πανεπιστήμιο Πατρών, Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, ΤΕΙ Πατρών και ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας), της Περιφέρειας Δ.Ε. και του Επιμελητηρίου Αχαΐας, με στόχο να δημιουργηθεί μια πανευρωπαϊκή έκθεση για τη μεταφορά τεχνογνωσίας και καινοτομίας από τους ακαδημαϊκούς χώρους στον εμπορικό και παραγωγικό κόσμο.

Η παραπάνω εκδήλωση, με ομιλητές την Αναπλ. Υπουργό κ. Αναγνωστοπούλου, τον Αντιπεριφερειάρχη Γ. Αγγελόπουλο, τον Αναπλ. Πρυτάνεως Δ. Πολύζο και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλ. Μαρλαφέκα, ήταν η μία από τις δύο εκδηλώσεις που συμμετείχε το Πανεπιστήμιό στο «FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2015 / 18ο MONEY SHOW ΠΑΤΡΑΣ», που πραγματοποιήθηκε στις 21-22 Νοεμβρίου 2015 στην πόλη μας.

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ίσως σας ενδιαφέρουν