Εκπαίδευση

Πάτρα: Το Πανεπιστήμιο υιοθέτησε την έκδοση «Ενημερωτικών Δελτίων» στην κοινότητα του

panepistimio_patras-juniorsclub

Τόσο τα ακαδημαϊκά Τμήματα όσο και οι διοικητικές μονάδες του Ιδρύματός του Πανεπιστημίου Πατρών, στο πλαίσιο της ευρείας, ανοικτής ενημέρωσης και της εξωστρέφειας, υιοθετούν την έκδοση «Ενημερωτικών Δελτίων». Τις ημέρες αυτές κυκλοφόρησαν:

Από την «Επιτροπή Ερευνών» (ΕΛΚΕ): Το 5ο Ενημερωτικό Δελτίο Ανοικτών Προσκλήσεων που εκδίδεται από την Μονάδα Υποστήριξης – Ανάπτυξης της Έρευνας και Πιστοποίησης Διαδικασιών έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο: http://research.upatras.gr/  Στο δελτίο αυτό, εκτός των ανοικτών προσκλήσεων, θα βρείτε και έναν κατάλογο με τις προσκλήσεις που αναμένεται να δημοσιευθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Από το «Μουσείο Επιστημών & Τεχνολογίας» (ΜΕΤ): Το τεύχος Νοεμβρίου –Δεκεμβρίου του Ενημερωτικού Δελτίου «Ανα-ΜΕΤ-άδοση», αφιερώνεται στο Φως και το Χρώμα, που είναι το θέμα της περιοδικής έκθεσης που ξεκίνησε τη Δευτέρα, 23/11/2015 στο Μουσείο, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης – ΕΚΦΕ Αχαΐας και την Ένωση Εικαστικών Πάτρας. Στο τεύχος παρουσιάζονται, επίσης, ενδιαφέροντα άρθρα για τον Κήπο των Επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου, τις νέες εκπαιδευτικές δράσεις του ΜΕΤ κ.ά. Το ΕΔ είναι διαθέσιμο: https://app.box.com/s/9mmwqbaeeuvf2gunm1kyfqoqo4rmewk0