5 εφαρμογές κινητού για καλύτερο ύπνο!

Τα κινητά τηλέφωνα θεωρείται ότι προκαλούν διαταραχές στον ύπνο. Με αυτές τις εφαρμογές (για iPhone και Android), θα ξεκουραστείτε και θα απολαύσετε έναν πιο ποιοτικό ύπνο. Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας κατά τη διάρκεια της ημέρας.
 
Δοκιμάστε μια από αυτές τις 5 εφαρμογές και θα νιώσετε ανανεωμένοι και έτοιμοι για μια γεμάτη ημέρα!
 
1. Sleep Cycle Alarm Clock
 
Διαθέσιμη για iPhone
 
Νομίζατε ότι το δύσκολο είναι να βάλετε τα παιδιά για ύπνο, όμως και εσείς εμφανίζετε σημάδια αϋπνίας. Πάρτε το κινητό μαζί σας στο κρεβάτι και αφήστε αυτή την εφαρμογή να καταγράφει τις κινήσεις σας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το επιταχυνσιόµετρο που υπάρχει ενσωματωμένο στο iPhone μπορεί να αναγνωρίσει πότε κοιμάστε βαθιά και πότε κοιμάστε ελαφριά. Το Sleep Cycle Alarm clock σας ξυπνάει όταν ο ύπνος σας είναι ελαφρύς, ώστε να νιώθετε ξεκούραστη και σε εγρήγορση και όχι σαν ζόμπι. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης διάφορες πληροφορίες με στατιστικά αποτελέσματα και γραφικά. Το πρωί μπορείτε να τσεκάρετε τη δραστηριότητά σας κατά τη διάρκεια του ύπνου και έτσι μπορείτε να αποφασίσετε αν θα ξενυχτήσετε για να δείτε την αγαπημένη σας ταινία στην τηλεόραση ή όχι.
 
2. Sleep As Android
 
Διαθέσιμη για Android
 
Αυτή η εφαρμογή είναι ένα ακόμη εργαλείο που καταγράφει τους κύκλους του ύπνου. Μετράει τις κινήσεις σας και παρέχει δεδομένα σχετικά με τις συνήθειές σας στον ύπνο. Σας ξυπνάει στην ιδανική φάση, όταν δηλαδή κοιμάστε ελαφριά, ενώ καταγράφει ακόμη και το ροχαλητό ή την ομιλία στη διάρκεια του ύπνου. Χρησιμοποιήστε την, λοιπόν, για να αποδείξετε στον σύντροφό σας ότι το ροχαλητό του είναι πράγματι ενοχλητικό. Καταγράφει ακόμη και τις στιγμές που τα παιδιά σας σάς ξυπνούν γιατί είδαν εφιάλτη. Περιλαμβάνει ήχους της φύσης και νανουρίσματα που σας βοηθούν να κοιμηθείτε σαν μωρό. Προσφέρεται δωρεάν δοκιμή της εφαρμογής για δύο εβδομάδες.
 
3. Omvana
 
Διαθέσιμη για iPhone και Android
 
Η εφαρμογή Omvana συνδυάζει μαγνητοφωνημένες οδηγίες χαλάρωσης με μια μεγάλη συλλογή ευχάριστων μελωδιών και ήχων από τη φύση για να βελτιώσετε τον ύπνο σας. Επιπλέον, περιλαμβάνει εμπνευσμένους λόγους διάσημων ηγετικών προσώπων, συγγραφέων και δασκάλων διαλογισμού. Η εφαρμογή προσφέρει 1.000 διαφορετικές μελωδίες τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε μεταξύ τους. Έχετε τη δυνατότητα να προσαρμόσετε στα μέτρα σας ολόκληρη την εμπειρία του ύπνου ενώ τα θετικά, ενθαρρυντικά μηνύματα θα αλλάξουν τη ζωή σας. Ποια άλλη αντίστοιχη εφαρμογή μπορεί να κάνει το ίδιο;
 
4. Nature Sounds Relax and Sleep
 
Διαθέσιμη για iPhone και Android
 
Ενώ είσαστε στο κρεβάτι κοιτάζοντας το ταβάνι και στο μυαλό σας στριφογυρνάνε σκέψεις από την πολυάσχολη καθημερινότητα και ενώ εύχεστε μάταια να σας πάρει ο ύπνος, φορέστε τα ακουστικά σας και αφήστε αυτή την εφαρμογή να σας μεταφέρει σε ένα όμορφο τοπίο. Η συγκεκριμένη εφαρμογή εστιάζει στους γαλήνιους ήχους της φύσης: θαλάσσια κύματα, κελάηδισμα πουλιών και καταρράκτες. Μπορείτε να χρησιμοποιήστε αυτούς τους ήχους ως ήχο κλήσης ή ξυπνητήρι. Εξοικονομήστε μπαταρία χρησιμοποιώντας τον χρονοδιακόπτη – η εφαρμογή κλείνει μόλις αποκοιμηθείτε.
 
5. Sleep Pillow Sounds White Noise Machine
 
Διαθέσιμη για iPhone
 
Αυτή η εφαρμογή περιλαμβάνει 70 ξεχωριστές μελωδίες, από τον ήχο του τρένου όταν κυλάει στις ράγες, μέχρι τον καλπασμό ενός αλόγου ή τα παγάκια που πέφτουν σε γυάλινο ποτήρι. Για μια εξατομικευμένη επιλογή, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μέχρι και 300.000 συνδυασμούς ήχων! Επιπλέον, περιλαμβάνει χρονοδιακόπτη που μειώνει σταδιακά την ένταση του ήχου και ξυπνητήρι που αυξάνει σταδιακά την ένταση του ήχου.
 
Απολαύστε όνειρα γλυκά και αφήστε να σας ξυπνήσει ο ήχος από τα βήματα των παιδιών σας το επόμενο πρωί. Φροντίστε μόνο να βάλετε το κινητό στο αθόρυβο!
]]>

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ίσως σας ενδιαφέρουν