5 ιδέες να δημιουργήσετε χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις με το παιδί σας

Τα Χριστούγεννα είναι σίγουρα η καλύτερη εποχή του χρόνου.Λαμπιόνια παντού, φώτα και φυσικά…δώρα. 

Δημιουργήστε αναμνήσεις και οικογενειακές παραδόσεις με το μικρό σας ώστε να θυμάται αυτή την εποχή με χαμόγελο και αγάπη. Εκτός απο τον στολισμό του δέντρου στο σπίτι σας, μπορείτε να δημιουργήσετε κι άλλες αναμνήσεις, όπως:

-Νέες πιτζάμες: Αγοράστε χριστουγεννιάτικες πιτζάμες όλη η οικογένεια και φορέστε τις την Παραμονή Χριστουγέννων. Ανήμερα, ξυπνήστε το πρωί και ανοίξτε τα δώρα με αυτές, πίνοντας ζεστή σοκολάτα.

-Χριστουγεννιάτικες ταινίες: Μετά το γιορτινό τραπέζι, μπορείτε να βάλετε μία χριστουγεννιάτικη ταινία και να χουχουλιάσετε αγκαλιασμένοι στον καναπέ.

-Γράψτε το γράμμα στον Άη- Βασίλη: Γράψτε μαζί με το μικρό σας το γράμμα του και πηγαίνετε μαζί του να το ταχυδρομήσετε.

-Χριστουγεννιάτικα μπισκότα: Λίγο πριν τα Χριστούγεννα φτιάξτε μαζί του χριστουγεννιάτικα μπισκότα. Πλάστε μαζί τη ζύμη και περάστε χρόνο με το μικρό σας. Επιπλέον, μπορείτε να αφήσετε μερικά στην άκρη για το βράδυ που θα έρθει ο Άη-Βασίλης.

-Χριστουγεννιάτικες βόλτες: Επιλέξτε την Παραμονή να βγείτε μαζί για μία βόλτα στην πόλη σας ώστε να απολαύσετε τον χριστουγεννιάτικο στολισμό και να παίξετε. Μία καλή ιδέα επίσης, είναι να παρακολουθήσετε κάποια παράσταση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πώς σας φάνηκε;
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ίσως σας ενδιαφέρουν