Μόδα

5 tips για να φοράτε σωστά ένα καλσόν

tips-juniorsclub
Οι γιαγιάδες μας είχαν ένα κανόνα: να φοράνε καλσόν στους μήνες που έχουν το γράμμα Ρ στο όνομά τους. Αρκετά παλιομοδίτικο θα έλεγε κανείς. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να φοράτε σωστά τοκαλσόν σας.
 
1. Κάθε εποχή εκτός από το καλοκαίρι είναι σωστή για να φοράς καλσόν.
 
Και με αυτό εννοούμε οτι ίσως πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη λογική μας και να συμφωνήσουμε ότι αν έξω έχει ζέστη, αφήνουμε το καλσόν στο συρτάρι. Απλούστατο!
 
2. Δεν είναι μόνον το βερνίκι νυχιών που… σταματάει τους πόντους!
 
Απίστευτο μυστικό: Όταν αγοράζεις ένα καινούριο καλσόν βρέξτο και μετά βάλτο για μία νύχτα στην κατάψυξη! Αυτό θα ενισχύσει σημαντικά τις ίνες του νάυλον. Θυμίσου όμως να το … ξεπαγώσεις, πριν το φορέσεις στις 6 η ώρα το πρωί ένα κρύο πρωινό του Δεκεμβρίου.
 
3.Έχουν και τα καλσόν… τις τάσεις τους!
 
Όπως για παράδειγμα τα πλεκτά καλσόν από τον οίκο Prada για το Φθινόπωρο του 2016 και τις smokey αποχρώσεις στον οίκο Saint Laurent για τα παριζιάνικα it- girls.
 
4.Mία συμβουλή για τα nude καλσόν!
 
Αν πρόκειται να φορέσεις καλσόν στο χρώμα του δέρματος, διάλεξε κάποιο που να μην γυαλίζει και να ταιριάζει με το χρώμα του δικού σου δέρματος.
 
5.Τί παπούτσια να φορέσεις με καλσόν;
 
Οι μύθοι που κυκλοφορούν είναι ότι τα καλσόν δεν πάνε με trainers, ανοιχτά σανδάλια, μπαλαρίνες και γόβες! Είναι όλα ψέμματα πάνε με όλα τα παραπάνω και με όσα ακόμα θέλεις και φαντάζεσαι!