Ομορφιά

8 παραδοσιακά μυστικά ομορφιάς από όλον τον κόσμο

ομορφια-ξθνιορσψλθβ
Από άκρη σε άκρη του κόσμου οι γυναίκες πρόσεχαν την εμφάνισή τους. Πολλά χρόνια τώρα η παραδοσιακή γιαγιά πάντα χρησιμοποιούσε και χρησιμοποιεί ακόμα και τώρα κάποιες παραδοσιακές συνταγές, τη στιγμή που στις μέρες μας η τεχνολογία των καλλυντικών έχουν προχωρήσει τόσο που έχουν υποκαταστήσει τα πάντα. Εμείς σας παρουσιάζουμε τις συμβουλές και τους τρόπους που χρησιμοποιούν ακόμη και σήμερα άνθρωποι από όλο τον κόσμο και έχουν εγκριθεί από δερματολόγους.
 
AYΣTPAΛIA
Οι Αυστραλές τρίβουν τα πέλματα με φλούδες από αβοκάντο για να εξαφανίσουν κάθε ψεγάδι από τα πέλματα των ποδιών.
 
BPAZIΛIA
Oι γυναίκες συνηθίζουν να τρίβουν τα επίμαχα σημεία του σώματος τους στην παραλία με άμμο, κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Aποσκοπούν σε πιο ωραίο δέρμα και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.
 
ΓAΛΛIA
Για απαλή και νεανική επιδερμίδα, οι Γαλίδες κάνουν μάσκα από πολτοποιημένα σταφύλια στο δέρμα τους για 15 λεπτά.
 
EΛΛAΔA
Eπιλέξαμε τη συνήθεια με το αμυγδαλέλαιο στα μαλλιά, που βάζουν πολλές γυναίκες 15-30 λεπτά πριν το λούσιμο.
 
ITAΛIA
Tα κορίτσια απλώνουν κάθε βράδυ στις βλεφαρίδες τους καστορέλαιο για να δυναμώσουν, χρησιμοποιώντας ένα καθαρό παλιό βουρτσάκι από μάσκαρα ή μια μπατονέτα.
 
IΣΠANIA
Για τους μαύρους κύκλους, οι Iσπανίδες κόβουν λεπτές φέτες πατάτας και τις βάζουν πάνω στα μάτια για 10-15 λεπτά.
 
KINA
Oι γυναίκες ρίχνουν μία κουταλιά αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου σε ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι και το περνούν στα μαλλιά στο τελευταίο ξέβγαλμα, για περισσότερη λάμψη.
 
ΣKΩTIA
Tα κορίτσια αυτής της χώρας, που συνήθως έχουν πολύ ευαίσθητο δέρμα, βάζουν αμυγδαλέλαιο μετά τον καθαρισμό στο πρόσωπό τους.