Θέματα ψυχολογίας

8 πιο συνηθισμένες στάσεις ύπνου δηλώνουν πολλά για την προσωπικότητα σας

staseis-upnou-1-juniorsclub

Πιστεύετε ότι μπορούμε να ελέγξουμε τον τρόπο που κοιμόμαστε; Όταν κοιμόμαστε, το σώμα μας ελέγχεται από το ασυνείδητο μυαλό μας. Έτσι, καταλήγουμε σε μια θέση ύπνου που το ασυνείδητό μας πιστεύει ότι είναι η καλύτερη ή η «ασφαλέστερη». Ως εκ τούτου, αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητα, τις σκέψεις, τις ανησυχίες και τα ζητήματα που μας απασχόλησαν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 8 πιο συνηθισμένες στάσεις ύπνου. Πρώτα ανακαλύψτε ποια είναι δική σας και μάθετε τι λέει για εσάς. 

 1. Η εμβρυακή στάση
Αυτό συμβαίνει όταν το σώμα σας τυλίγεται προς τα πάνω σαν να προσπαθεί να προστατευθεί και να διατηρήσει τη ζεστασιά του. Αν κοιμάστε σε αυτή τη στάση σημαίνει ότι έχετε μια μεγάλη προσωπικότητα.

staseis-upnou-2-juniorsclub

Είστε όμως εξωτερικά, έτοιμοι να αναλάβετε τον κόσμο, αλλά έχετε επίσης μια πολύ ευαίσθητη πλευρά, την οποία δεν εμφανίζετε συχνά. Αυτή η πλευρά σας είναι κάτι που ποτέ δεν θα αποκαλύψετε, αλλά είστε εξαιρετικά υπερήφανος για αυτό. Πληγώνεστε εύκολα, αλλά έχετε τη δύναμη να επιστρέψετε στα πόδια σας και να προχωρήσετε.

 2. Η ευθεία στάση
Αν κοιμάστε κατευθείαν πάνω στην πλάτη σας με τα χέρια σας ίσια δίπλα, δεν έχετε τίποτα να κρύψετε.

staseis-upnou-3-juniorsclub

 

3. Ο αστερίας

Μπορείτε να κοιμηθείτε στην πλάτη ή την κοιλιά σας, αλλά να καταλαμβάνετε όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο; Τότε είστε ένας αστερίας.

staseis-upnou-4-juniorsclub

Είστε χαλαρός, ξέγνοιαστος και αυθόρμητος από τη φύση. Φροντίζετε και σας αρέσει να βοηθάτε τους άλλους και δεν θα ζητήσετε τίποτα σε αντάλλαγμα. Η προσωπικότητά σας σας κάνει τόσο ελεύθερους όσο ένα πουλί και η στάση σας στο κρεβάτι το δείχνει αυτό.

4. Ο παρατηρητής ουράνιων σωμάτων

Αυτή η στάση ύπνου πήρε την ονομασία της από τη στάση που έχετε όταν βρίσκεστε σε μια μεγάλη πεδιάδα και κοιτάζετε τα αστέρια. Το χέρι πίσω στο κεφάλι σας και απολύτως χαλαρός. Τι λέει αυτό για την προσωπικότητά σας;

staseis-upnou-5-juniorsclub

Είστε πολύ δημιουργικός και έχετε χιλιάδες (καλές) ιδέες. Αγαπάτε να κάνετε νέα πράγματα και να σκέφτεστε νέες σκέψεις. Ο γνωστός ονειροπόλος του κόσμου.

5. Όσοι κοιμούνται σε πλαϊνή στάση.
Αυτοί είναι οι άνθρωποι που κοιμούνται στην πλευρά τους στην ίδια θέση για σχεδόν όλη τη νύχτα.

staseis-upnou-6-juniorsclub

Αν σου αρέσει να κοιμάσαι σε αυτήν τη θέση, είσαι ένας γενικά εύκολος άνθρωπος με χιούμορ. Είσαι πολύ προστατευτικός με τις ιδέες, τις απόψεις, τους φίλους σου και την οικογένειά σου. Μπόνους: η στάση του ύπνου σας είναι ιδανική για αγκαλιά, η οποία δείχνει πόσο ευαίσθητος και τρυφερός είστε.

6. Όσοι κοιμούνται μπρούμυτα με το στομάχι

Αυτή η θέση τα λέει όλα: κοιμάστε μπρούμυτα πάνω στο στομάχι σας και τις περισσότερες φορές έχετε το (τα) χέρι (α) σας κάτω από τα μαξιλάρια.

staseis-upnou-7-juniorsclubό, λεπτό και διπλωματικό πρόσωπο. Οι φίλοι και η οικογένεια μοιράζονται τα μυστικά τους και το τελευταίο πράγμα που θα κάνατε είναι να χάσετε την εμπιστοσύνη τους λέγοντάς τα σε άλλους. Είστε πολύ καλοί στη διαπραγμάτευση, αλλά να είστε προσεκτικοί επειδή αυτό μπορεί να σας κάνει και χειραγωγικούς!

7. Ο στοχαστής
Ένας στοχαστής κοιμάται στην πλάτη του με το ένα χέρι κάτω από το μαξιλάρι. Φαίνεται σχεδόν σαν είστε χαμένος στη σκέψη σας.

staseis-upnou-8-juniorsclub

Η προσωπικότητά σας είναι πολύ παρόμοια με εκείνη του παρατηρητή ουράνιων σωμάτων. Η διαφορά είναι ότι: είστε πιο φιλοσοφικοί παρά πρακτικοί. Στοχεύετε στα ιδανικά σας και εργάζεστε για την τελειότητα στη ζωή. «Ο διάβολος βρίσκεται στις λεπτομέρειες» είναι το σύνθημα της ζωής σας, το οποίο σας κάνει πολύ σίγουρο για τις σκέψεις σας. 

8. Όσοι αγκαλιάζουν το μαξιλάρι
Αυτό που αγκαλιάζει το μαξιλάρι είναι ένα πολύ προστατευτικό, αλλά αγαπητό άτομο και η θέση του ύπνου σας το δείχνει αυτό.

staseis-upnou-9-juniorsclub

Τα πράγματα και οι άνθρωποι στη ζωή σας έχουν σημασία και αυτό είναι κάτι που εκτιμούν οι άλλοι για σας. Θα βγείτε από το δρόμο σας για να προστατέψετε τους ανθρώπους που αγαπάτε και αν θα μπορούσατε: ποτέ να μην τους αφήνατε μακριά από τα μάτια σας.

staseis-upnou-1-juniorsclub

πηγή