Κοινωνία

Αχαΐα: Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης κουταβιού που είχε “σφηνώσει” σε υπόνομο! Το έσωσαν πυροσβέστες και εθελοντές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

diasosh_dytikanea1

Από τα Νιφορέικα τηλεφώνησε στην ομάδα ΕΛ.Α.Δ.Α κάτοικος της περιοχής, για ένα κουταβάκι έχει πέσει μέσα σε έναν στενό υπόνομο.

«Άμεσα ειδοποιήσαμε την πυροσβεστική και πήγαμε και εμείς εκεί , η ψυχούλα αυτή είχε πέσει σε ένα στενό κιούνι βάθους 3 μέτρων που είχε διακλαδώσεις και λίγο νερό. Ήρθαν τα παιδιά οι πυροσβέστες και περιμέναμε όλοι εκεί να φανεί ο μικρούλης που είχε μπει σε διακλάδωση του φρεατίου και δεν φαινόταν αλλά ακούγαμε το κλάμα του. Μετά από ώρα και τροφή που του κρεμάσαμε με σκοινί κάτω στο υπόνομο εμφανίστηκε και έτσι τον έπιασαν τα παιδιά της πυροσβεστικής. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον φίλο μας τον Κώστα Πετρόπουλο που μας πήρε τηλέφωνο, τα παιδιά της πυροσβεστικής με τα οποία έχουμε άψογη συνεργασία, το μέλος του συλλόγου μας Γιώργο Φραγκούλια και όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν για την ψυχούλα αυτή. Τώρα περιμένουμε τον γιατρό να το δει γιατί έχει χτυπήσει το κεφαλάκι του ο μικρούλης», μας ενημερώνει ο Τάκης Λιάκος.