Αθλητισμός Προτεινόμενο

Αδρεναλίνη και θέαμα χάρισαν μικροί και μεγάλοι οδηγοί στο 8ο Pick – ΛΟΥΞ COLA Πάτρας – Δείτε εντυπωσιακές εικόνες και video

pick3-juniorclub
Μια διαφορετική Πάτρα απόλαυσαν αυτό το Σαββατοκύριακο μικροί και μεγάλοι λόγω του 8ου Pick – ΛΟΥΞ COLA Patras. Το κέντρο της πόλης μετατράπηκε με μια μεγάλη πίστα καρτ και οι αγώνες ξέκινησαν. Ταχύτητα, θέαμα και αδρεναλίνη στα ύψη.
 
pick4-juniorsclub
pick13-juniorsclub
 
Η πρώτη μέρα της διοργάνωσης ολοκληρώθηκε με συναυλία του Ηλία Βρεττού στην πλατεία Γεωργίου.Το 8ο P.I.C.K.-ΛΟΥΞ COLA διοργανώνουν ο Αυτοκινητιστικός Ομιλος Πατρών και η Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Νέων υπό την επίβλεψη της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος.
 
pick14-juniorsclub
 
Είναι η κορυφαία διοργάνωση καρτ στην Ελλάδα με διεθνή χαρακτήρα και με την συμμετοχή 55 οδηγών.
 
Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με τους τελικούς αγώνες. Οι απονομές έγιναν το μεσημέρι στην πλατεία Γεωργίου.
 
pick9-juniorsclub
 
Ιδιαίτερη θέση στους αγώνες κατείχαν οι μικροί αθλήτες πού τα έδωσαν όλα στις κατηγορίες Baby kart και ROTAX MICRO MAX. Οι μικροί οδηγοί έτρεξαν για την πρώτη θέση και χάρισαν θέαμα και εντυπωσιακές εικόνες στο κοινό.
 
pick12-juniorsclub
pick6-juniorsclub
pick5-juniorsclub
 
Συγκεκριμένα ο Στυλιανός Πετρίσης λίγα δευτερόλεπτα μετά τη νίκη του στην κατηγορία ROTAX MICRO MAX πανηγυρίζει με τη καρό σημαία.
 
pick16-juniorsclub
pick15-juniorsclub
pick17-juniorsclub
 
Απίθανες μάχες καρτ δώθηκαν όμως και στις υπόλλοιπες κατηγορίες των αγώνων. Ο τελικός ήταν γεμάτος αδρεναλίνη και ανταγωνισμό.
 
Οι απονομές ήταν υπέροχες στις κατηγορίες: Baby kart, ROTAX MICRO MAX, SENIOR-LOUX, ROTAX DD2 MAX-MASTERS, KZ2!
 
pick8-juniorsclub
pick7-juniorsclub
pick10-juniorsclub
 
Τέλος, τα περίπτερα του μεγάλου χορηγού ΛΟΥΞ προσέφεραν στιγμές διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους.
 
pick-juniorsclub
pick2-juniorsclub
 
Δείτε το βίντεο