Αφιερωμένο: Η δική μου μαμά, είναι η καλύτερη και έχει μια καρδιά γεμάτη αγάπη!

της δημοσιογράφου Ελένης Βασιλοπούλου @elena_juniorsclub

Μαμά μου, μεγάλωσα παίζοντας μαζί σου, μέσα στην αγκαλιά σου αναζητούσα τη ζεστασιά και στο χάδι σου την ασφάλεια. 

Η δική μου μαμά, είναι η καλύτερη και έχει μια καρδιά γεμάτη αγάπη! 

Ένα κοριτσάκι, μια έφηβη μανούλα ήσουν κι’ όμως ήξερες τόσα πολλά! Μας μεγάλωσες μόνη, εμένα και την αδελφή μου Κατερίνα, στάθηκες δίπλα μας ως μάνα και πατέρας και έκανες τα πάντα για να μη μας λείψει τίποτα… 

Μαρία Παπαγεωργίου, είσαι η γυναίκα που θαυμάζω περισσότερο στη ζωή μου!

 

Δυναμική αλλά συνάμα ευαίσθητη! Μας μεγάλωσες με αξίες, με ελευθερία και με τη θέληση μιας γυναίκας να κατακτήσει τον κόσμο! Ήθελες από μικρές να πιστέψουμε στις ικανότητες μας και να πατάμε στα πόδια μας. 

Μαμά, μαμά μου, σ΄αγαπάω και σ’ ευχαριστώ πολύ! Σ’ ευχαριστώ για κάθε πληγή μου,  που επούλωσες με την αγκαλιά σου! Σ’ ευχαριστώ για κάθε καλό στοιχείο του χαρακτήρα μου! Σ’ ευχαριστώ γιατί μας πλημμύρισες με αγάπη και μας έμαθες να αγαπάμε! Σ’ ευχαριστώ γιατί μετά από κάθε διαφωνία μας, η αγκαλιά και το φιλί σου, με κάνει να ξεχνώ τα πάντα. Σ’ ευχαριστώ γιατί λειτουργείς ως φάρος στη ζωή μου και μου φωτίζεις ακόμα και τα πιο σκοτεινά μου μονοπάτια. Σ’ ευχαριστώ γιατί είσαι πάντα αισιόδοξη κι’ αυτό με κάνει να έχω στόχους στη ζωή μου. Σ΄ευχαριστώ γιατί πιστέυεις σ’ εμένα και με παροτρύνεις. Σ’ ευχαριστώ γιατί με νοιάζεσαι, με σκέφτεσαι, με αγαπάς…. 

Σ΄αγαπω μαμά μου!!! Χρόνια πολλά!!! 

 

 

 

 

 

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ίσως σας ενδιαφέρουν