Κοινωνία Προτεινόμενο

Αυτά τα δύο αγόρια απήχθηκαν και πιστεύεται ότι βρίσκονται στην Κύπρο

agoria-vretania-juniorsclub.gr

Αγνοούνται και εκφράζονται φόβοι ότι αυτά τα δύο ανήλικα αγόρια απήχθηκαν από την μητέρα τους και τον δικηγόρο φίλο της, οι οποίοι διέφυγαν στα κατεχόμενα. 

Ο μικρός Τσάρλι Κλιφτ και ο αδελφός του Κάιτον Γουόρνες, βρίσκονται στο επίκεντρο μίας δικαστικής διαδικασίας που διεξάγουν οι υπηρεσίες κοινωνικής ευημερίας στην Βρετανία για να αποφασιστεί το μέλλον τους.

Οι δικηγόροι πιστεύουν ότι η 23χρονη  Αμέλια Γουόρνες και ο 26χρονος σύντροφος της Τζέισον, κατέφυγαν στην κατεχόμενη Λάπηθο. 

Μάλιστα υπάρχουν υποψίες ότι ο 26χρονος εργάζεται σε ξενοδοχείο των κατεχομένων για να κερδίσει χρήματα.

Δικαστής από το Λονδίνο,  που ασχολείται με την υπόθεση έδωσε την άδεια του να δοθούν στη δημοσιότητα τα πρόσωπα των δύο αγοριών, μετά την καταγγελία του πατέρα τους, Ντομινίκ Μπάρτ, ότι έχει να δει τα αγόρια του εδώ και αρκετούς μήνες.

Οι δικηγόρου, απευθύνουν έκκληση σε οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για την ακριβή τοποθεσία των αγοριών να έρθουν σε επαφές με τις Βρετανικές Αρχές. 

Οι υπηρεσίες κοινωνικής ευημερίας στο ανατολικό Σάσεξ, οδήγησαν την υπόθεση ενώπιον δικαστηρίου ελπίζοντας για την έκδοση απόφασης.

2BF9DCAF00000578-3222027-image-a-5_1441386424076