Άσκηση Προτεινόμενο

Αυτή είναι η καλύτερη γυμναστική για να μείνεις για πάντα νέος – Βίντεο και φωτογραφίες

TRX-exercises-3

Πληροφορίες: 6944.020.505 – 6932011395

Ποια είναι η καλύτερη άσκηση γυμναστικής που ανεβάζει τη διάθεση, βελτιώνει τη μνήμη και προστατεύει τον εγκέφαλο από τη φθορά;

images

Η επιστήμη απεφάνθη: Calisthenics! Η μοναδική μέθοδος γυμναστικής η οποία υπόσχεται γρήγορα αποτελέσματα και κυρίως μηδενίζει τις πιθανότητες τραυματισμού. 

Ενδυνάμωση, αερόβια, απώλεια βάρους, απόκτηση ισορροπίας, γράμμωση και όλα αυτά με ασκήσεις ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε σωματότυπου. 

woman-jumping-exercise-ball-group-train-young-77469483

Το συμπέρασμα είναι γνωστό εδώ και καιρό, ωστόσο, δύο νέες έρευνες ήρθαν να το επιβεβαιώσουν: Σύμφωνα με το Harvard Medical School, οποιαδήποτε έρευνα που αυξάνει τους καρδιακούς παλμούς, σε κάνει να ιδρώνεις και να κινείσαι για τουλάχιστον 45 λεπτά κάθε φορά αποτελεί «ασπίδα» για τον εγκέφαλό σου.

TRX-exercises-3

Ορισμένα από τα οφέλη, όπως η βελτίωση της διάθεσης, είναι άμεσα, άλλα, όπως η βελτίωση της μνήμης, χρειάζονται μερικές εβδομάδες για να φανούν.

TRX-exercises-2

Calisthenics-Training-For-WomenΑνάλογα μάλιστα και με τα οφέλη που θες για τον οργανισμό σου, όπως λέει το Business Insider, μπορείς να διαλέξεις και ακόμα πιο συγκεκριμένη άσκηση.

Για παράδειγμα, σύμφωνα με άλλη έρευνα, τα 30 λεπτά τζόκινγκ ή ακόμα καλύτερα steps σε συνδυασμό με κάμψεις και ραχιαίους, για δέκα συνεχείς μέρες μειώνουν σημαντικά την κατάθλιψη.

TRX-exercises-4

Για τους νέους είναι η ιδανική γυμναστική για να χτίσουν ένα όμορφο, υγιές σώμα.  

calisthenics

Αν είσαι άνω των 40 ετών, μια άλλη έρευνα που δημοσιεύτηκε στο British Journal αναφέρει ότι η καλύτερη άσκηση είναι ο συνδυασμός αερόβιας γυμναστικής και γυμναστικής αντίστασης.

exercitii_de_slabit_si_pentru_mentinerea_echilibrului

Ατομικό πρόγραμμα Calisthenics για τον καθένα ξεχωριστά! 

TRX-exercises-1

Στην καλλισθενική γυμναστική συμπεριλαμβάνονται ασκήσεις που δεν απαιτούν βάρη αλλά χρησιμοποιείται το ίδιο το βάρος του σώματος για τη μυική ενδυνάμωση, καθώς και trx, σάκος του μποξ, μονόζυγα, δίζυγα, step, λάστιχα, μπάλες κ.α. 

main-qimg-0aee8fceea2eff087409eaf6914e7e85-c

10548094_609009389205555_8878325524110269400_oΣτη σχολή  Raptor Krav Maga by George Mimmis, αλλάζεις τη ζωή σου και τον τρόπο σκέψης σου. Μαθαίνεις να βλέπεις τον κίνδυνο και προλαβαίνεις την απειλή. Ενώ αυτό το είδος γυμναστικής, δημιουργεί το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σώμα σου!

«Όποιος συμμετάσχει στο δίωρο πρόγραμμα, το οποίο αποτελείται από μία ώρα Calisthenics και μία ώρα Krav Maga , ακολουθώντας το πρόγραμμα 3-4 φορές την εβδομάδα, εγγυώμαι προσωπικά ότι θα δει άμεσα αποτελέσματα στο σώμα του!» δηλώνει ο εκπαιδευτής αυτοάμυνας Raptor Krav Maga, Γιώργος Μιμμής. 

female-calisthenics

Ιδανική γυμναστική για άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών! 

mqdefault

krav - maga

 girl-working-out-