Κοινωνία Προτεινόμενο

Αυτό είναι αληθινή αγάπη! 7χρονη δεν φεύγει από το πλευρό του 8χρονου φίλου της που πάσχει από λευχαιμία

leukemia-paidi-2-juniorsclub

Μερικές σχέσεις είναι πραγματικά ακλόνητες ιδίως όταν αναφερόμαστε στην αληθινή, αγνή αγάπη που τρέφουν τα παιδιά, το ένα για το άλλο.

Η 7χρονη Άιλα Άντριους τα τελευταία δύο χρόνια, στηρίζει με κάθε τρόπο και με όλη της την αγάπη τον 8χρονο φίλο της Ντέιβιντ Σπίσακ, ο οποίος πάσχει από λευχαιμία.

leukemia-paidi-3-juniorsclub

Το αγοράκι διεγνώσθη με καρκίνο όταν ήταν μόλις δύο χρονών, από τότε άρχισε να δίνει μάχη για τη ζωή του. Οι γονείς του προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να του δώσουν δύναμη, ωστόσο όλο αυτό είχε πάρει από κάτω τον μικρούλη.

Ο καρκίνος άρχισε να εξαπλώνεται και σε άλλα σημεία (συνολικά πάσχει από τέσσερα διαφορετικά είδη καρκίνου).Ήταν πάντα πολύ κουρασμένος ενώ για να μετακινηθεί χρησιμοποιούσε αναπηρικό καροτσάκι.

leukemia-paidi-1-juniorsclub

Όλα, όμως, άλλαξαν πριν δύο χρόνια, όταν γνώρισε την Άιλα! Η μικρούλα μπήκε στη ζωή του και τον έκανε να χαμογελάσει και πάλι!

Μάλιστα, σηκώθηκε από το καροτσάκι για να πάει στο πρώτο τους ραντεβού, ενώ έπαιξε και μπόουλινγκ μαζί με τη νέα του φίλη, η οποία του χάρισε το πρώτο του φιλί… στο μάγουλο.

Το κοριτσάκι ξέρει ότι ο φίλος της θα πεθάνει σε λίγες εβδομάδες, ωστόσο, δεν την νοιάζει. Τον σφίγγει στην αγκαλιά της και όπως λέει εύχεται απλά να μην πεθάνει.