Αυτό είναι το πιο πολύχρωμο μέρος στον κόσμο – Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες

Μπορεί να παραπέμπει σε εξωγήινο τοπίο ή σε ζωγραφιά ενός σύγχρονου καλλιτέχνη, όμως πρόκειται για ένα 100% φυσικό τοπίο που βρίσκεται στην Κίνα! Και ο λόγος για το Γεωλογικό Πάρκο Zhangye Danxia στην επαρχία Gansu της Κίνας, που είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο εντυπωσιακά και πολύχρωμα μέρη του πλανήτη μας.
 
kina2-juniorsclub
 
Πανέμορφοι χρωματισμοί βάφουν με τον πιο αριστοτεχνικό τρόπο τα βράχια της περιοχής, αποδεικνύοντάς μας με ενάργεια, ότι η φύση είναι η μεγαλύτερη καλλιτέχνιδα που υπήρξε ποτέ, με μία αχαλίνωτη φαντασία και αστείρευτη δημιουργικότητα να ξεπροβάλλει σε κάθε μήκος και πλάτος της οικουμένης.
 
kina3-juniorsclub
 
Έτσι και εδώ, στο Γεωλογικό Πάρκο Zhangye Danxia, ο επισκέπτης αντικρίζει ένα πρωτόγνωρο, σπάνιο και ιδιαίτερο τοπίο, με τα χρώματα να «ξεχειλίζουν», σε μία όμορφη φρενίτιδα της φύσης. Η περιοχή βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας, ανάμεσα στο Θιβέτ και στα οροπέδια του Huangtu, και συνορεύει με την Μογγολία.
 
kina4-juniorsclub
 
Όποιος πάσχει πάντως από κατάθλιψη, και η απογοήτευση τον κάνει να βλέπει την ζωή με τα πιο μελανά χρώματα, μια επίσκεψη σ’ αυτόν τον άγνωστο χρωματιστό παράδεισο του πλανήτη μας, θα τον κάνει να αισθανθεί καλύτερα, και να ξαναβάλει στη ζωή του το χρώμα, που τόσο πολύ όλοι έχουμε ανάγκη στις μέρες μας.
 
kina5-juniorsclub
 
kina6-juniorsclub
 
 
 
 
 

Ίσως σας ενδιαφέρουν