Κοινωνία

Αγέλη αδέσποτων σκυλιών κατασπάραξε 18χρονο – Σε λίγο θα γινόταν πατέρας – ΒΙΝΤΕΟ

skiloipodia_madata_683004257

Ο Όλεγκ Σουσούνοφ επέστρεφε κάθε βράδυ από τη δουλειά του χαρούμενος. Σε λίγες εβδομάδες θα γινόταν μπαμπάς, και ας ήταν μόνο 18 ετών. Το βράδυ που επέστρεφε, στην μικρή πόλη του, το Κουρσάκοβο, λίγο έξω από τη Μόσχα, ο δρόμος και τα πεζοδρόμια ήταν γεμάτα χιόνι και οι γείτονες είχαν «κλειστεί» στη θαλπωρή του σπιτιού τους.

Λίγα βήματα πριν φτάσει στην είσοδο του σπιτιού του, μια αγέλη από 8 αδέσποτα σκυλιά του έκλεισε το δρόμο. Τα σκυλιά σε ημιάγρια κατάσταση ξεγύμνωσαν τα δόντια τους και όρμησαν. Ο Όλεγκ δεν μπορούσε να τρέξει στο χιόνι και τον έφτασαν σε λίγα βήματα. Ούτε είχε κάτι επάνω του για να μπορέσει να τα εκφοβίσει ή έστω να αμυνθεί.

Τον κατασπάραξαν. Το χιόνι βάφτηκε κόκκινο. Ο Όλεγκ ούρλιαζε και εκλιπαρούσε για βοήθεια από τους γείτονες. Κανείς όμως δεν τον άκουγε. Τα κλειστά μονωμένα παράθυρα εκτός από το ψύχος δεν επέτρεπαν και στις κραυγές του να περάσουν μέσα στα σπίτια.

Όταν μάλιστα τον άκουσε κάποιος, ο Πιότρι Τριφόνοφ και βγήκε έξω κρατώντας ένα φτυάρι για να βοηθήσει τον Όλεγκ, τα σκυλιά επιτέθηκαν και σε εκείνον, ο οποίος γλύτωσε με τραύματα στα χέρια και τα πόδια.

Στο νοσοκομείο παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο Όλεγκ Σουσούνοφ, εξέπνευσε.