Κοινωνία

Αλκοολική ξυλοκοπούσε την10χρονη κόρη της στα Τρίκαλα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Οι κραυγές πόνου ενός ανήλικου κοριτσιού που αναστάτωσαν μια γειτονιά στα Τρίκαλα, έφεραν στο φως ένα ασύλληπτο οικογενειακό δράμα με αρνητική πρωταγωνίστρια την ίδια τη μητέρα του άτυχου παιδιού, που ξεσπούσε πάνω στο σπλάχνο της την εξάρτησή της από το αλκοόλ! 

Οι γείτονες αντίκρισαν έκπληκτοι το μόλις 10 χρόνων κοριτσάκι να βγαίνει στο δρόμο αιμόφυρτο και κλαίγοντας γοερά, ζητώντας τους να το βοηθήσουν καθώς υποστήριζε ότι η μητέρα του το είχε ξυλοκοπήσει άγρια! Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και ενημέρωσαν τους άνδρες της Ασφάλειας για τον ξυλοδαρμό του κοριτσιού.

Η μικρούλα μεταφέρθηκε σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου της πήραν κατάθεση οι αστυνομικοί. Η μητέρα της συνελήφθη με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος ανηλίκου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα στον οποίο παραδέχθηκε ότι είναι αλκοολική και δεν ελέγχει τις αντιδράσεις της! Για την τύχη του 10χρονου κοριτσιού θα αποφασίσει η δικαιοσύνη, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τον πατέρα και τους υπόλοιπους συγγενείς του.

protothema.gr