Ζώα

Απίστευτες διασώσεις ζώων – Δείτε το video που θα σας κάνει να δακρύσετε

zoa-juniorsclub
Εκατομμύρια ζώα περπλανώνται στους δρόμους. Πεινάνε και κυνδινεύουν καθημερινά. Οι άνθρωποι τα αγνοούν, τα κακοποιούν αλλα υπάρχουν και αυτοί που δίνουν κομμάτι τις ψυχής τους για να τα σώσουν.
 
Στο παρακάτω video , υπάρχουν μαζεμένες ιστορίες απίστευτων διασώσεων αδέσποτων ζώων και των ανθρώπων που έκαναν ότι είναι δυνατόν για να τα σώσουν όταν είχε χαθεί κάθε ελπίδα. Άνθρωποι που πήδηξαν σε κρύα και βρώμικα νερά για να σώσουν ζώα, που κρεμάστηκαν απο κτίρια και γκρεμούς, που μπήκαν σε φλεγόμενα κτίρια, που σταμάτησαν την κυκλοφορία στην εθνική οδό.
 
Υπάρχει κάτι μαγικά ελπιδοφόρο στην σκέψη πως τυχαίοι καθημερινοί άνθρωποι βρίσκονται στο σημείο που πρέπει, την στιγμή που πρέπει και αποφασίζουν να γίνουν «υπερήρωες», έξω από τη λογική, έξω από το συμφέρον, απλά επειδή ενδιαφέρονται και δεν κλείνουν τα μάτια. Αποκαθιστούν για όλους μας την πίστη στην ανθρωπότητα και την ελπίδα πως κάτι αλλάζει.
 
Σε μία εποχή τόσο δύσκολη που η κακοποίηση και η αδιαφορία έχουν πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και τα περιστατικά βίας είναι όλο και πιο αρρωστημένα, αποφασίζουμε να θυμηθούμε αυτούς που μας επιτρέπουν ακόμα να λεγόμαστε άνθρωποι.
 
Δείτε το συγκινητικό video: