Κοινωνία

Απίστευτη βαρβαρότητα στην Ταϊλάνδη: Δασκάλες φίμωσαν και έδεσαν κοριτσάκια μόλις 5,5 ετών

koritsaki-timoria-apo-daskales-3-juniorsclub

Απίστευτη βαρβαρότητα από δύο δασκάλες, οι οποίες φίμωσαν και έδεσαν δύο μικρά κοριτσάκια στην Ταϊλάνδη, με την πρόφαση να της συνετίσουν  διότι αντέγραψε η μία από την άλλη!

Οι δύο δασκάλες, με τη σύμφωνη γνώμη και της διεύθυνσης του σχολείου στην πόλη Surin, επέβαλαν τη συγκεκριμένη τιμωρία προκειμένου να παραδειγματιστούν οι ίδιες, αλλά και τα υπόλοιπα, παιδιά της τάξης.

Οι φωτογραφίες των δύο φιμωμένων κοριτσιών αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο και έγιναν αμέσως viral, προκαλώντας την οργή και την αγανάκτηση των πολιτών της ασιατικής -και όχι μόνο- χώρας.

Η διεύθυνση του σχολείου υπερασπίστηκε τις δύο δασκάλες, λέγοντας πως «πρόκειται για έναν καλό τρόπο να καταλάβουν τα δύο κορίτσια ότι έκαναν λάθος».

Ο πατέρας ενός εκ των δύο κοριτσιών κατέφυγε στην αστυνομία και υπέβαλε μήνυση, με συνέπεια να υποχρεωθούν οι δασκάλες σε χρηματική αποζημίωση, ενώ ξεκίνησε έρευνα των αρχών για τις συνθήκες που επικρατούν στο συγκεκριμένο σχολείο.

Οι φωτογραφίες έφτασαν στην κατοχή του πατέρα από έναν άλλον δάσκαλο του σχολείου, ο οποίος δεν συμφωνούσε με αυτές τις πρακτικές.

Δείτε τις φωτογραφίες των δύο μικρών κοριτσιών…

VIRAL_PRESS_PUPILS_PUNISHED (2 of 2).jpg

VIRAL_PRESS_PUPILS_PUNISHED (1 of 2).jpg