Πρόσωπα της πόλης Προτεινόμενο

Αποκλειστικά στο juniorsclub.gr o Τάκης Ζαχαράτος: «Είμαι τρομερά συγκινημένος γιατί…»

takis-zaxaratos-juniorsclub.gr_

antonislappasjuniorsclubsuntaktis

Από τον Αντώνη Λάππα

«Kι όμως, τα καταφέραμε. Μέσα στην ατίθαση οχλαγωγία, την ανυπομονησία του κόσμου και την έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα που διαχεόταν, εμείς καταφέραμε να επικοινωνήσουμε με τον αξεπέραστο Τάκη Ζαχαράτο. Ο ίδιος πρόθυμος, μετριόφρων και ευγενέστατος! Μια μοναδική εμπειρία με έναν μοναδικό άνθρωπο! » 

zaxaratos-juniorsclub.gr

Ο Τάκης Ζαχαράτος είναι παιδί της Πάτρας, αφού όχι μόνο γεννήθηκε σε αυτήν αλλά και την υπεραγαπά. Στο ενεργητικό του έχει συνεργασίες με εξαιρετικούς σκηνοθέτες και χορογράφους, ενώ έχει συνεργαστεί και με τον συγγραφέα  Γιάννη Ξανθούλη. Ο απόλυτος Έλληνας Showman ταξιδεύει αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα με την  ανατρεπτική παράσταση «Ι Am What I Am». Ένα one man show που ξεπέρασε τα 60.000 εισιτήρια στην Αθήνα και έγινε ανάρπαστο κυριολεκτικά παντού! Η παράσταση έκανε στάση στην Πάτρα και φυσικά δε θα μπορούσαμε να λείπουμε από αυτήν!

marinela-zaxaratos-juniorsclub.gr_

J.C.: Πώς νιώθετε για αυτήν την παράσταση που έχει γίνει sold out και ειδικά τώρα που γίνεται στην Πάτρα, την γενέτειρά σας;

Τ.Ζ.: Ακόμα, δεν το έχω πιστέψει. Το σενάριό μου ήταν ακριβώς το αντίθετο, πως με την κρίση δε θα μαζευόταν ο κόσμος κι ήμουν έτοιμος να ακυρώσω την περιοδεία. Είμαι τρομερά συγκινημένος.

Όχι επειδή είναι sold out αλλά επειδή είναι sold out στις ψυχές των ανθρώπων, με την έννοια ότι η παράσταση έχει μηνύματα και καταφέρνει να τα περνά.Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Ο κόσμος περνά καλά και αγαπά αυτήν την παράσταση. Αυτό μετρά! 

takis2-zaxaratos-juniorsclub.gr_J.C.: Τι θυμάστε περισσότερο από τα παιδικά σας χρόνια και την Πάτρα;

Τ.Ζ.: Πάρα πολλά πράγματα! Πρόβες ατελείωτες στον καθρέφτη με τις βούρτσες για μικρόφωνα, να ουρλιάζω στο σπίτι (γελάει) και άλλα τόσα!!! 

J.C.: Πού θα διασκεδάσετε μετά;

Τ.Ζ.: Δε θα διασκεδάσω. Πρέπει να φύγω κατευθείαν για να είναι όλα έτοιμα!

J.C.: Η επόμενη στάση;

Τ.Ζ.: Tώρα πρέπει να φύγω αμέσως για Ιωάννινα και μετά αγαπημένη Κέρκυρα!

tibmbjtlws55bdc7f77e70a