Αθλητισμός

Ο Απόλλωνας Πατρών συναντά στο “γήπεδο” του Δημοτικού Σχολείου Αλισσού του μικρούς μαθητές!

apollon-juniorsclub2

Νίκος Αργυρόπουλος, Γιάννης Γεωργαλής, Φιτς Πάτρικ θα βρεθούν αύριο το πρωί, στις 11:45 περίπου στο Δημοτικό Σχολείο Αλισσού.

Η διοίκηση της ομάδας «Απόλλων – Carna», αποδέχθηκε την πρόσκληση της διευθύντριας του σχολείου Πηνελόπης Φραντζή και του Γυμναστή Αναστάσιου Μιχαηλίδη και έτσι τα παιδιά θα έχουν μια ευχάριστη έκπληξη σε ένα διάλειμμα των μαθημάτων τους.

apollon-juniorsclub1

Τους παίκτες, σύμφωνα με πληροφορίες του dytikanea.gr, θα συνοδεύσουν η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας Ευαγγελία Νιάρου και ο υπεύθυνος του προπονητικού team Κωνσταντίνος Ρακιντζής ο οποίος κατάγεται από τον Αλισσό δυτικής Αχαΐας και φυσικά δεν μπορούσε να χαλάσει το χατίρι των παιδιών!  

Οι μικροί μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά με τους αθλητές που θαυμάζουν στο γήπεδο, να μιλήσουν για το μπάσκετ, ενώ η διοίκηση θα τους χαρίσει μικρά αναμνηστικά δώρα.

Η επίσκεψη της ομάδας, εντάσσεται στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων του Απόλλωνα – Carna, η διοίκηση της οποίας, στηρίζει εδώ και πολλά χρόνια τη θέληση, την προσπάθεια και την αγάπη των μικρών παιδιών για το μπάσκετ και γενικότερα τον αθλητισμό.

πηγή: dytikanea.gr