Κοινωνία

Αρνήθηκε ότι ήταν δικό του το υλικό παιδικής πορνογραφίας ο 52χρονος της Δάφνης

4122936-735x448

Κατηγορείται για την αρπαγή και τη σεξουαλική κακοποίηση 22χρονης φοιτήτριας

Τηρώντας, για μια ακόμη φορά, αρνητική στάση ο 52χρονος, που κατηγορείται για την αρπαγή και τη σεξουαλική κακοποίηση 22χρονης φοιτήτριας, επιχείρησε να βγάλει από το κάδρο των ευθυνών του το πορνογραφικό υλικό που εντοπίστηκε στο σπίτι του, στη Δάφνη,  με «πρωταγωνιστές» ανήλικα παιδιά.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα όρασης, κλήθηκε εκ νέου να απολογηθεί για παιδική πορνογραφία, αδίκημα με το οποίο είναι αντιμέτωπος μετά την ολοκλήρωση της αστυνομικής έρευνας στο υλικό των καμερών και του σκληρού δίσκου του υπολογιστή που κατασχέθηκαν στο διαμέρισμα- κολαστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση της φοιτήτριας, ισχυρίστηκε ότι το υλικό αυτό δεν ήταν δικό του αλλά τρίτων προσώπων, καθώς όπως φέρεται να είπε έκανε σέρβις σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές πελατών του και κρατούσε στο συρτάρι του τους παλιούς σκληρούς δίσκους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις κάμερες που ο 52χρονος είχε στο διαμέρισμα του εντοπίστηκαν καταγεγραμμένα τα βασανιστήρια στην άτυχη φοιτήτρια που τον περασμένο Μάιο έζησε τον εφιάλτη.

Ο 52χρονος εμφανίζεται να είχε κάμερα μέχρι και στην τουαλέτα του σπιτιού. Οι πληροφορίες, μάλιστα, λένε ότι είχε καταγράψει τουλάχιστον έξι κοπέλες την ώρα που εκείνες άλλαζαν ρούχα. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τις κάμερες ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι τις είχε τοποθετήσει για λόγους ασφαλείας και πως την ύπαρξη τους γνώριζαν όλες οι κοπέλες που δούλεψαν στο σπίτι του.

Ο 52χρονος μετά την συμπληρωματική του απολογία επέστρεψε στη φυλακή.