Παιδί Προτεινόμενο

Αστερίας – Διακοπές στην πόλη! Ναυταθλητισμός – παιχνίδι – δημιουργική απασχόληση!

kids-play-juniorsclub

λέμε ΝΑΙ γιατί τα ΠΑΙΔΙΑ μας αξίζουν το ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών και η ομάδα παιδαγωγικών δράσεων Το Ρόδι, διοργανώνουν τον Αστερίας., ένα πρόγραμμα-απόδραση για διακοπές των παιδιών μας στην πόλη. To www.juniorsclub.gr συμμετέχει σε αυτή την πρωτότυπη δημιουργική απασχόληση των παιδιών! 

Τι είναι:

Είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση λύση που συνδυάζει την χαρούμενη δημιουργική απασχόληση παιδιών του δημοτικού σχολείου κατά την καλοκαιρινή περίοδο, με δράσεις ναυταθλητισμού, πολιτισμού, δημιουργικότητας και πολύ παιχνίδι.

Τα παιδιά περνούν τις διακοπές τους μέσα σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα, γεμάτη με δραστηριότητας γύρω από το νερό και τα θαλάσσια αθλήματα και σπορ, αλλά και με παιδαγωγικά προγράμματα ειδικά σχεδιασμένα για να διοχετεύσουν την ενεργητικότητα, να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους και να φουντώσουν την φαντασία τους.

Που γίνεται:

Σε ένα ιδανικό περιβάλλον, τις σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις του ΝΟΠ στην Ακτή Δυμαίων και με ένα πολυμελές και εξαιρετικά έμπειρο επιτελείο παιδαγωγών, εμψυχωτών, αθλητών και ειδικών σε κάθε τομέα που αφορά στο παιδί.

Οι μικροί μας φίλοι δεν περνούν απλά ευχάριστα τις ώρες τους, μακριά από την τηλεόραση και τα ηλεκτρονικά, αλλά αποκτούν νέες δεξιότητες, ανακαλύπτουν ταλέντα τους, μαθαίνουν να λειτουργούν υπεύθυνα και ομαδικά, αλλά και να φροντίζουν τους εαυτούς τους.

Τι περιλαμβάνει:

Οι δραστηριότητες, μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνουν: κολύμβηση και αθλήματα του υγρού στοιχείου, όπως πόλο, ιστιοπλοΐα, windsurf,   ψάρεμα,  αλλά και θαλάσσια παιχνίδια.

Παράλληλα ειδικοί θα μάθουν στα παιδιά τους κινδύνους της θάλασσας, τον τρόπο που μπορούν να αποφύγουν κάθε πιθανό πρόβλημα, αλλά και βασικές αρχές πρώτων βοηθειών

Οι δράσεις αθλητισμού όμως δεν σταματούν μέσα στο νερό, καθώς τα παιδιά κάνουν ασχολούνται καθημερινά και με άλλα σπορ, όπως μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ, ποδήλατο, tae kwon do, κ.α.

Ένα μεγάλο καθημερινό πρόγραμμα παιδαγωγικών δράσεων πολιτισμού και δημιουργικότητας, όπως κατασκευές, ζωγραφική, κεραμικά, θέατρο σκιών,  προβολές, μουσική, χορός και θεατρικά παιχνίδια, δίνουν στα παιδιά την δυνατότητα να ζήσουν αξέχαστες στιγμές και βγάζουν στην επιφάνεια ταλέντα και δεξιότητές τους.

Πάνω απ όλα όμως ο Αστερίας δίνει την δυνατότητα στα παιδιά να περάσουν ένα χαρούμενο, ξένοιαστο, ασφαλές και γεμάτο αναμνήσεις καλοκαίρι!

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-12 χρονών

Πληροφορίες:

Υπάρχουν 3 κύκλοι προγραμμάτων, διάρκειας 15 ημερών ο καθένας:

Α΄ κύκλος:21/6-2/7     Β΄κύκλος:4/7-15/7     γ΄κύκλος:18/7-29/7

Ο Αστερίας λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 7:30 πμ μέχρι 2:30 μμ.

Πληροφορίες: στο 2610 317766 ή στην σελίδα Αστερίας, στο facebook —> ΕΔΩ 

Εγγραφές: στο 2610317766 (καθημερινά το πρωί 10-02). Έναρξη εγγραφών από Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016.

Στη σελίδα μας στο fb Asterias μπορείτε να βρείτε την  αίτηση εγγραφής και το ιατρικό δελτίο που θα πρέπει να μας προσκομίσετε  συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα.

asterias-juniorsclub