Κοινωνία

Αστυνομικός όχι μόνο δεν συνέλαβε αλλά βοήθησε με κάθε τρόπο μητέρα που έκλεψε πέντε αυγά για τα παιδιά της

astunomikos-juniorsclub
Παράδειγμα για κάθε άνθρωπο έγινε ένας αστυνομικός , όταν τον κάλεσαν να συλλάβει μια μητέρα πέντε παιδιών, γιατί έκλεψε από ένα σούπερ μάρκετ πέντε αυγά για να ταΐσει τα παιδιά της.
 
Ο Γουίλιαμ Στέισι, τους άφησε όλους άφωνους, αφού αντί να συλλάβει την δυστυχισμένη αυτή μητέρα, της αγόρασε τα αυγά και την άφησε να πάει σπίτι της και να μαγειρέψει στα παιδιά της.
 
Μάλιστα δεν έμεινε εκεί. Κινητοποίησε όλους τους συναδέλφους του, αλλά και τους κατοίκους της περιοχής, μάζεψε τρόφιμα και τα πήγε στο σπίτι της γυναίκας, η οποία δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει από τη συγκίνηση.
 
astunomikos2-juniorsclub
 
«Η τελευταία φορά που είδα τα ντουλάπια μου γεμάτα ήταν όταν ήμουν 12 χρονών και έμενα με την γιαγιά μου. Δε μπορώ να σταματήσω να κλαίω», είπε η 47χρονη γυναίκα.
 
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή. Όλοι έσπευσαν να δώσουν ότι μπορούσαν, ώστε και η γυναίκα αυτή να περάσει ευχάριστα τις γιορτές.
 
Η 47χρονη κάθε εβδομάδα παίρνει μια επιταγή από την πρόνοια, ώστε να μπορέσει να μαγειρέψει κάτι για τις δύο κόρες της, την ανιψιά της και τα δύο εγγονάκια της, ενός και τριών ετών.
 
Όμως την περασμένη εβδομάδα η επιταγή αυτή χάθηκε, με αποτέλεσμα τα παιδιά να έχουν να φάνε δύο ολόκληρες μέρες. Τότε η γυναίκα πήγε στο σούπερ μάρκετ, έχοντας στην τσέπη της μόνο ένα δολάριο και 25 σεντς για να αγοράσει αυγά. Όμως για κακή της τύχη της έλειπαν 50 λεπτά, κι έτσι πάνω στην απελπισία της έβαλε τα πέντε αυγά στην τσέπη της. Τα αυγά έσπασαν κι έτσι οι υπεύθυνοι κάλεσαν την αστυνομία.
 
astunomikos3-juniorsclub
 
Τότε εμφανίστηκε ο αστυνομικός, ο οποίος έπεισε τους ιδιοκτήτες να μην υποβάλουν μήνυση και της αγόρασε τα αυγά για τα παιδιά.
 
«Ελπίζω να μην το ξανακάνει. Προσεύχομαι να μην το κάνει και πιστεύω ότι έτσι θα γίνει», είπε ο αστυνομικός, ο οποίος και φρόντισε ώστε για ένα μεγάλο διάστημα, η οικογένεια να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα με τρόφιμα.