Παιδί

Αθήνα: Χριστουγεννιάτικη διαδραστική παράσταση «Η Πόλη των Ευχών» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

poli-euxon-juniorsclub

Τις Κυριακές 20 & 27 Δεκεμβρίου 2015, στις 12:00 μια διαδραστική παιδική παράσταση με χριστουγεννιάτικο θέμα «Η Πόλη των Ευχών» πραγματοποιείται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

«Η Πόλη των Ευχών»

H παράσταση: Πρόκειται για μια ευχάριστη χριστουγεννιάτικη περιπέτεια δύο παιδιών, του Τικ και της Τακ, που παραμονή Χριστουγέννων έχουν την τύχη να γνωρίσουν από κοντά μια Ευχή και να ταξιδέψουν μέσα στην καρδιά των Χριστουγέννων. Η παράσταση μέσα σε ένα παραμυθένιο σκηνικό και με τη συνοδεία πρωτότυπης ζωντανής μουσικής και τραγουδιών, θα οδηγήσει τα παιδιά να ονειρευτούν, να ταξιδέψουν παρέα με τους ήρωες του έργου σε χριστουγεννιάτικους τόπους, να γνωρίσουν χριστουγεννιάτικους ήρωες που ίσως ποτέ πριν να μην είχαν φανταστεί και να μην είχαν καταλάβει ότι το μεγαλύτερο όπλο στις όποιες δυσκολίες, είναι η αγάπη.

Ακολουθεί το πρόγραμμα του θεατρικού παιχνιδιού που καλεί με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο τα παιδιά να εμπλακούν στη δράση, να τραγουδήσουν, να χορέψουν, να προβληματιστούν και να αποφασίσουν, να κατανοήσουν σε βάθος τις καινούργιες πληροφορίες, να εκφραστούν, να παίξουν και να ευχηθούν.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην στήλη events –> Ελλάδα