Εκπαίδευση

Αθήνα: Ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο σχετικά με «Τεχνικές Διαχείρισης Άγχους – Stress management» πραγματοποιεί ο Πολυχώρος Εκπαίδευσης “Feels Like Home”

seminario2-juniorsclub

Εκπαιδευτικό σεμινάριο πραγματοποιείται την Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016 με θέμα «Τεχνικές Διαχείρισης Άγχους – Stress management» στον Πολυχώρο Εκπαίδευσης – Κέντρο Μελέτης “Feels Like Home”.

seminario3-juniorsclub

Το άγχος είναι η ψυχολογική, σωματική και συμπεριφοριστική αντίδραση ενός ατόμου όταν αντιλαμβάνεται μία έλλειψη ισορροπίας μεταξύ των απαιτήσεων του περιβάλλοντος και της ικανότητάς του να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αυτές. Με την πάροδο του χρόνου, αυτές οι αντιδράσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ασθένεια εάν δεν αντιμετωπιστούν λειτουργικά. Στο βιωματικό σεμινάριο «Τεχνικές διαχείρισης του Άγχους» θα δουλέψουμε μαζί τρόπους αντιμετώπισης μέσω βιωματικών ασκήσεων, παιχνιδιών και ρόλων που θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις πηγές που δημιουργούν στρεσογόνες καταστάσεις.

seminario-juniorsclub

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, θεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς και γονείς.Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συμμετέχοντες.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην στήλη events –> Ελλάδα