Αθήνα: Η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου παρουσιάζει την παράσταση «Ο Παπουτσωμένος Γάτος»

Η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου, ανεβάζει το γνωστό λαϊκό και αγαπημένο παραμύθι των μικρών μας φίλων  «Ο Παπουτσωμένος Γάτος».  Το πασίγνωστο παραμύθι γράφτηκε από το Γάλλο συγγραφέα ΣΑΡΛ ΠΕΡΩ το 1812 και από τότε ο πιο παιχνιδιάρης ΓΑΤΟΣ  όλων των παραμυθιών αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους!
 
Η Ιστορία του παραμυθιού
Το παραμύθι ξεκινάει με μία φαινομενικά αδικία. Ένας φτωχός μυλωνάς αφήνει κληρονομιά στον πρώτο και τον δεύτερο γιο ότι έχει, και στον τρίτο ένα τσουβάλι με ένα Γάτο!  Ο Γάτος δεν είναι απλώς ένας απλώς Γάτος, αλλά ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ! Μιλάει σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Φοράει μπότες! και είναι ΕΞΥΠΝΟΣ!  Έτσι θα βοηθήσει τον μικρό γιο στην αρχή να βγάλει χρήματα για να μπορέσει να ζήσει και στην πορεία να τον χρήσει Κόμη να του δώσει το παλάτι του Γίγαντα και να παντρευτεί την αγαπημένη του Πριγκίπισσα!
 
Τα διδάγματα του έργου
Τέλος το έργο είναι συνάμα και διδακτικό γιατί μιλάει για το πως δημιουργείται και χτίζεται μία φιλία μέσα απ” τη διαφορετικότητα, για το δίκαιο και το άδικο, για την επιπολαιότητα και το κόστος της, για την ανιδιοτελή προσφορά και βοήθεια, για την επιβολή της σωματικής δύναμης και τη δύναμη της εξουσίας με σκοπό να κυριαρχήσει ο φόβος και την τελική νίκη της δύναμης του μυαλού και της αγάπης!
 
Τις σκηνοθετικές οδηγίες έδωσε ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΛΑΛΙΩΤΗΣ, η πρωτότυπη ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ που έγραψε η ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΒΕΛΗ 
μέσα από τους στοίχους της ΕΡΙΝΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ που ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ επί σκηνής οι ηθοποιοί, σε συνδυασμό με τα ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ που παίζουν οι έμπειροι ηθοποιοί  ξεσηκώνουν μικρούς & μεγάλους! 
 
Η ζωγραφική του σκηνικού είναι της ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ ΖΑΠΑΛΤΑ, ενώ την παράσταση έντυσε με τα υπέροχα κοστούμια η ΣΗΛΙΑ ΔΕΜΙΡΗ. Την παράσταση θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι στο σε ΓΕΡΑΚΑ & ΒΡΙΛΗΣΣΙ Αναλυτικά ημέρες και ώρες παραστάσεων:
 
«ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ ΓΕΡΑΚΑ» (Γαργηττού & Μιλτιάδου)
ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΜΑΙΟΥ – Ώρα 7.15μ.μ.
 
«ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ» (Κισσάβου 11)
ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΙΟΥ – Ώρες 12.00μ. & 6.00μ.μ.
Τιμές εισιτήριων 7€ παιδικό & 9€ ενηλίκων
 
PAPOYTSOMENOS GATOS_Afisa_για δελτίο τύπου_F1
 
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην στήλη events —> Αθήνα
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ίσως σας ενδιαφέρουν