Παιδί

Αθήνα: Η θεατρική παράσταση αισθητηριακά φιλική για άτομα στον αυτισμό «Τα Χριστούγεννα των αδελφών Γκριμμ» στο θέατρο Ελυζέ

ΓΚΡΙΜΜ ΦΩΤΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΝΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ

Το TheHappyArt  μετά την επιτυχημένη καθιέρωση των αισθητηριακά φιλικών για άτομα με ΔΑΔ προβολών στον κινηματογράφο καινοτομεί για μια ακόμη φορά με μια συνεργασία που θα γίνει η αφορμή για την διεύρυνση της πρόσβασης όλων των ανθρώπων για πρόσβαση στην Τέχνη και τα αγαθά του Πολιτισμού.

Σε συνεργασία με την ομάδα του κ. Φώτη Σπύρου, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί θεατρική παράσταση αισθητηριακά φιλική για άτομα στον αυτισμό.

Η παιδική σκηνή του Φώτη Σπύρου θα παρουσιάσει την παιδική θεατρική παράσταση

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΓΚΡΙΜΜ

Mια φορά και έναν καιρό… και το ταξίδι ξεκινά! Ποιος δεν ξέρει τους Αδελφούς Γκριμμ; Τους συγγραφείς  παραδοσιακών παραμυθιών. Ποιος δεν ξέρει τα παραμύθια τους; «Κοκκινοσκουφίτσα», «Ωραία Κοιμωμένη», «Χιονάτη», «Χάνσελ και Γκρέτελ», «Τα Καλικαντζαράκια»  .

Παραμύθια που άντεξαν στο χρόνο, ανέθρεψαν ολόκληρες γενιές και αποτελούν μέρος της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο ηθοποιός ΦΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, και πρωταγωνιστεί ο ΒΥΡΩΝ ΚΟΛΑΣΗΣ και μια ομάδα ταλαντούχων ηθοποιών. Την μετάφραση και διασκευή υπογράφει ο λογοτέχνης και θεατρικός συγγραφέας ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΤΕΣΙΣ, ενω ακουγονται χριστουγεννιάτικες μελωδίες και αποσπάσματα γνωστών Ελλήνων και ξένων συνθετών.

Internet Grimm

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην στήλη events —-> Αθήνα