Αθήνα: Κουκλοθεατρική σεζόν 2015 – 2016 “Εργαστήρι  Μαιρηβή”

Το «Εργαστήρι Μαιρηβή» αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της κουκλοθεατρικής  τέχνης στην Ελλάδα. Λειτουργεί από το 1999 ως αστική μη κερδοσκοπική εταιρία με σκοπό την έρευνα, την εξάπλωση και τη διεύρυνση της τέχνης του κουκλοθέατρου. Βασίζεται στην αγάπη και τη γνώση μιας δημιουργικής καλλιτεχνικής ομάδας, που αποτελείται από ανθρώπους που προέρχονται από τον επαγγελματικό χώρο του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού κουκλοθέατρου και των συναφών παραστατικών τεχνών. Το θέατρό του στην περιοχή του Ψυρρή, αποτελεί τη μοναδική θεατρική σκηνή στην Ελλάδα αφιερωμένη αποκλειστικά και μόνο στο Kουκλοθέατρο.

kouklotheatro3.juniorsclub.gr

Με ένα πλούσιο ρεπερτόριο κουκλοθεατρικών παραστάσεων ξεκινά και φέτος 1η Νοεμβρίου τη θεατρική σεζόν και συνεχίζει κάθε Κυριακή. Παράλληλα για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώνει το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Αφήγησης στην Αθήνα.

Κουκλοθίασοι και Παραμυθάδες από όλο τον κόσμο έρχονται στο «Εργαστήρι Μαιρηβή» με παραστάσεις και εργαστήρια. Όπως κάθε χρόνο ανοίγει τις πόρτες του και στα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης. Δίνει έτσι τη δυνατότητα στα παιδιά να το επισκεφτούν, να ξεναγηθούν στον ιδιαίτερο και ατμοσφαιρικό χώρο του, να συμμετάσχουν σε  εκπαιδευτικά προγράμματα και να παρακολουθήσουν παραστάσεις.

Περισσότερες πληροφορίες στην στήλη events –> Ελλάδα

Πώς σας φάνηκε;
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ίσως σας ενδιαφέρουν