Απόψεις Προτεινόμενο

“Back to school”- Η φετινή σχολική χρονιά έχει έναν “φίλο” για όλους σας!

first-day-to-school-juniorsclub.gr

από την Ελένη Βασιλοπούλου, δημοσιογράφο

Το κουδούνι χτύπησε και το σχολείο αρχίζει!!! Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά!!! 

Πρώτη μέρα, τα αγουροξυπνημένα παιδιά και έφηβοι, ακούν το κουδούνι να χτυπά, συγκεντρώνονται στον προαύλιο χώρο του σχολείου και ο καθιερωμένος αγιασμός τελείται.

Κάποια παιδιά προάχθηκαν από την πρωτοβάθμια στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση, κάποια παιδιά, τα λατρεμένα πρωτάκια ξεκινούν για πρώτη φορά στο σχολείο και κάποια άλλα παιδιά-έφηβοι και τελειόφοιτοι του Λυκείου, θα δώσουν την μάχη τους αυτή χρονιά για να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε, ίσως με περισσότερα βασικά λειτουργικά προβλήματα από την περσινή… Τι άλλαξε; Πολλά! Τα σχολεία άνοιξαν με τεράστιες ελλείψεις εκπαιδευτικών όλων των κλάδων, με προβλήματα στις μεταφορές των μαθητών, με οικονομικά προβλήματα και ελλείψεις στις κτιριακές υποδομές, την καθαριότητα, τον εξοπλισμό κ.α.

Όπως και να έχει όμως αυτή η μέρα είναι ξεχωριστή για κάθε μαθητή! Θα συναντήσει τους παλιούς συμμαθητές του ή θα γνωρίσει νέους συμμαθητές. Θα ενταχθεί στο σχολικό περιβάλλον, με ίδιους ή νέους δασκάλους-καθηγητές.

Το juniorsclub.gr, ως μέσο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, εύχεται σε όλους τους μαθητές να έχουν μια παραγωγική, δημιουργική και άκρως εκπαιδευτική σχολική χρονιά!!! 

“Back to school”- Η φετινή σχολική χρονιά έχει έναν “φίλο” για όλους σας, το δικό σας μέσο ενημέρωσης, τη δική σας φωνή!

Το juniorsclub.gr, προβάλλει το έργο των μαθητών και τις επιτυχίες τους, στηρίζει το έργο των εκπαιδευτικών και βοηθάει τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων να αναδείξει τις δράσεις του και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία. 

Όλη η συντακτική ομάδα, σας εύχεται καλή σχολική χρονιά!!!