Άσκηση Προτεινόμενο

Calisthenics! Ξεκινήστε το 2019 με ατομικό πρόγραμμα γυμναστικής!!! (Βίντεο – φώτο)

TRX-exercises-4

TRX-exercises-1Διαφορετικές ανάγκες, ωράρια, πρόγραμμα εργασίας και διατροφής συντελούν στο να αναστέλλουμε την απόφαση να κάνουμε κάτι για τον οργανισμό μας, για να νιώθουμε πιο ξεκούραστοι, να βελτιώσουμε τη σωματική μας κατάσταση. Γι” αυτό έρχεται το πρόγραμμα Calisthenics by George Miimis, το οποίο προσαρμόζεται σύμφωνα με τις προσωπικές μας ανάγκες  σε ένα ατομικό πρόγραμμα γυμναστικής. 

Ενημερωθείτε για τις προσφορές στο πρόγραμμα Calisthenics – personal training, στο πρόγραμμα αυτοάμυνας KRAV MAGA, στο πρόγραμμα Pilates – Yoga dance και στο νέο πρόγραμμα για εγκύους με παρακολούθηση εκπαιδευμένης μαίας, Prenatal pilates,

καλέστε μας στο 6932.011.395 και 6944.020.505

μας βρίσκετε στο facebook:

Raptor Krav Maga  —> ΕΔΩ  και  George Mimmis —> ΕΔΩ 

στο κανάλι μας στο Youtube: 

Raptor Krav Maga —> ΕΔΩ 

guy

Calisthenics! Η μοναδική μέθοδος γυμναστικής η οποία υπόσχεται γρήγορα αποτελέσματα και κυρίως μηδενίζει τις πιθανότητες τραυματισμού. 

Ενδυνάμωση, απώλεια βάρους, απόκτηση ισορροπίας, γράμμωση και όλα αυτά με ασκήσεις ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε σωματότυπου. 

διαβάστε επίσης: Raptor KRAV MAGA by George Mimmis! Η αποτελεσματικότερη αυτοάμυνα διδάσκεται με κλειστά μάτια και στην Πάτρα! Δείτε βίντεο

23550270_1673735809356474_8836570332671071544_o

Νέα σχολή στο κέντρο της Πάτρας (Καραϊσκάκη 141 και Γεροκωστοπούλου) τηλ: 6944.0202505

48355521_1447576198712278_5711856206423785472_n

02J72953Το σύστημα προπόνησης της Καλλισθενικής αγωγής περιλαμβάνει κατά βάση αερόβιες ασκήσεις που δρουν συντονισμένα, με βασική αντίσταση το ίδιο σωματικό βάρος χρησιμοποιώντας ελάχιστο ή καθόλου εξοπλισμό.

Στην καλλισθενική γυμναστική συμπεριλαμβάνονται ασκήσεις που δεν απαιτούν βάρη αλλά χρησιμοποιείται το ίδιο το βάρος του σώματος για τη μυική ενδυνάμωση, καθώς και trx, σάκος του μποξ, μονόζυγα, δίζυγα, step, λάστιχα, μπάλες κ.α. 

Οι ασκήσεις αυτές δρουν με φυσικό τρόπο επιφ20171116_104701έροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα στη σύμμετρο μυϊκή ανάπτυξη όλου του σώματος, αναπτύσσοντας παράλληλα: 

  • εξαιρετικές ικανότητες ισορροπίας
  • συντονισμού νευρομυϊκής συναρμογής και σωματικού ελέγχου.
  • αύξηση της λειτουργικής δύναμης και της οστικής μάζας,
  • ενδυνάμωση των καρδιακών μυών και του συνδετικού ιστού καθώς και
  • αύξηση του μεταβολισμού 
Και αυτά είναι μόνο μερικά από τα οφέλη της Kαλλισθενικής γυμναστικής.
20171012_175146

Οι πιο γνωστές ασκήσεις του Calisthenics είναι Pull-ups, Chin-ups, Push-ups, Dips, Muscle-Ups, Sit-Ups, Crunches,handstands και από τις πιο χαρακτηριστικές στατικές ασκήσεις Human flag, Front and Back lever, Planche κλπ

TRX-exercises-2

Οι πρώτες ασκήσεις που γίνονται μετά από ένα τραυματισμό, είναι ενδυνάμωσης και αποκατάστασης. Καλό θα είναι να αναφέρει κανείς τον όποιο τραυματισμό στον εκπαιδευτή και να βρίσκεται σε συνεννόηση με το γιατρό του.

20171116_103655-e1512408706238

Μαζί με το calisthenics κάνεις και αυτοάμυνα Raptor Krav Maga 

Ο ασφαλέστερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις κάθε μορφή απειλής είναι η αυτοάμυνα. Όταν είσαι γονέας και κινείσαι στο πεζοδρόμιο με το παιδί σου, όταν είσαι στην πλατεία και ξαφνικά χάνεις τον κόσμο όλο γιατί κάποιος απήγαγε το παιδί σου, όταν είσαι στο σπίτι και απειλείται η οικογένεια σου, όταν είσαι φοιτητής και ζεις μόνος σε μια ξένη πόλη, όταν κυκλοφορείς στο δρόμο, όταν δέχεσαι επίθεση στο αυτοκίνητο, σε κλειστό χώρο όπως το ασανσέρ, όταν ξέρεις ότι όλα αυτά μπορείς να τα αντιμετωπίσεις τότε ψάχνεις τον τρόπο…

maketa aristera small

Στη σχολή  Raptor Krav Maga  by George Mimmis, αλλάζεις τη ζωή σου και τον τρόπο σκέψης σου. Μαθαίνεις να βλέπεις τον κίνδυνο και προλαβαίνεις την απειλή. Ενώ αυτό το είδος γυμναστικής, δημιουργεί το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σώμα σου!

George Mimmis, ο δάσκαλος που αναλαμβάνει τον κάθε μαθητή ξεχωριστά, αφιερώνει χρόνο στη γυμναστική και την εκπαίδευση! 

Ο Γιώργος Μιμμής, με 30ετή εμπειρία στα θέματα ασφαλείας, εκπαιδευμένος από Ισραηλινούς και Νοτιοαφρικανούς, πέρασε τη μισή του ζωή στην Ν. Αφρική, σε Πολιτείες των Η.Π.Α. και γύρισε όλον τον κόσμο, αναλαμβάνοντας την ευθύνη και το σχεδιασμό ασφαλείας υψηλών προσώπων (VIP).

Είναι ο μόνος που εκπαιδεύει τους μαθητές του και με κλειστά μάτια!

Εκπαιδεύει με προσήλωση όλους τους μαθητές του. Γυναίκες, άνδρες και εφήβους, άτομα με προβλήματα όρασης και ακοής, άτομα με τεχνητά μέλη και άλλες κινητικές ιδιαιτερότητες, ενώ υπάρχουν τμήματα για εργαζόμενους σε σώματα ασφαλείας και ένοπλες δυνάμεις. 

maketa dexia small

15-02-04mexico-kidnapping«Όποιος συμμετάσχει στο δίωρο πρόγραμμα, το οποίο αποτελείται από μία ώρα Calisthenics και μία ώρα Krav Maga, ακολουθώντας το 3-4 φορές την εβδομάδα, εγγυώμαι προσωπικά ότι θα δει άμεσα αποτελέσματα στο σώμα του!» 

δηλώνει ο εκπαιδευτής αυτοάμυνας Raptor Krav Maga, Γιώργος Μιμμής. 

önvédelem

Στη σχολή διδάσκεται αυτοάμυνα για άνδρες και γυναίκες Raptor krav maga 

Νέα τμήματα για εφήβους! 

Raptor KRAV MAGA by George Mimmis! Η αποτελεσματικότερη αυτοάμυνα διδάσκεται και με κλειστά μάτια στην Πάτρα!

 

για προχωρημένους… μην το επιχειρήσετε σπίτι ή μόνοι σας.