Παιδί

Χορεύουν για έναν σκοπό! Ενισχύουμε το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των Ατόμων με Αυτισμό ΑΧΑΪΑΣ “Ε.Ψ.Υ.Ε.Π.Ε.Α.”.

afisa-

Μια ιδιαίτερη παράσταση με καλλιτεχνική και κοινωνική διάσταση,  θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 20:30 στο συνεδριακό του Α.Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας, από το  Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των Ατόμων με Αυτισμό  ΑΧΑΪΑΣ   “Ε.Ψ.Υ.Ε.Π.Ε.Α.”.  

Η Παράσταση:

Στο  Α΄ ΜΕΡΟΣ  παρουσιάζονται Κλασικές Χορογραφίες βασισμένες στο παραμύθι “η Μελωδένια Πολιτεία” της  Νανάς Κριεκούκη και Έλσας  Νάκου, σε διασκευή και σκηνοθεσία της Μπεττίνας (Ευαγγελίας) Κάτσενου και της Μαρίνας Αγγελάτου.

Στο Β΄ ΜΕΡΟΣ  παρουσιάζονται Hip Hop, Μοντέρνος και Σύγχρονος  χορός σε χορογραφίες της Μπεττίνας (Ευαγγελίας) Κάτσενου και της Μαρίνας Αγγελάτου, και του Hip Hop είναι του Θωμά Ζαρνάβαλη.

Η παράσταση εκτός από το καλλιτεχνικό σκέλος έχει και κοινωνικό σκοπό. Αποτελεί σημαντική προσπάθεια αυτή η συνεργασία που μας ικανοποιεί και μας τιμά σαν ενεργούς πολίτες,  δίνοντάς μας ιδιαίτερη χαρά, τόσο τους συντελεστές της Σχολής Χορού, όσο και την “οικογένεια του αυτισμού “.  Ελπίδα όλων είναι να στεφθεί με επιτυχία και να αποτελέσει την πρώτη από σειρά κοινών δράσεων .

Ενημερώνουμε επίσης, ότι το Σάββατο 24/6 και από 10:00-14:00 θα πραγματοποιηθούν εκλογές της ΕΨΥΕΠΕΑ στο κτίριο των Μαχητών (δεξαμενή) και παρακαλούνται τα μέλη να προσέλθουν .