Χρόνια πολλά Ελένη μας!!!

Είναι δυναμική και είναι αγωνίστρια, δεν της αρέσει η αδικία και παλεύει για τα πιστεύω της. Από μικρή ελεύθερο και ανήσυχο πνεύμα. Είναι δημιουργική με μια φαντασία μικρού παιδιού που δεν σταματά να τρέχει. Ενημερώνεται συνεχώς, ψάχνεται και της αρέσει να έχει νέες εμπειρίες. Είναι ανιδιοτελής, γεμάτη αγάπη, έτοιμη να βοηθήσει όποιον την χρειαστεί. Αγαπά βαθιά και αληθινά, συγχωρεί με την καρδιά της.

Για εμάς είναι κάτι περισσότερο από συνεργάτης, κάτι περισσότερο από μια απλή φίλη… για μας είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Χρόνια πολλά Ελένη μας! Μην σταματήσεις ποτέ να χαμογελάς και να αγαπάς! Συνέχισε την καλή δουλειά, σε στηρίζουμε και είμαστε μαζί σου!!!

484493_409036265826441_1687878297_n

Λίγα λόγια για την δημοσιογράφο Ελένη Βασιλοπούλου:

Γεννήθηκε στην Πάτρα. Σπούδασε στην Αθήνα, Δημοσιογραφία και Θέατρο – Θεατρικό παιχνίδι. Όλη η ζωή της, είναι ανάμεσα από Πάτρα – Αθήνα, ως δημοσιογράφος, ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει μια θεατρική ομάδα, όπου παρουσιάζουν θεατρικές παραστάσεις και δρώμενα, με δικά της κείμενα. Είναι υπεύθυνη για πολλές φιλανθρωπικές εκδηλώσεις ενώ συνεργάζεται με το «Μake a wish» και άλλους φορείς για παιδιά. 

Στην τηλεοπτική πορεία ως δημοσιογράφος, όλες οι εκπομπές της, είχαν καθημερινά «θέματα ζωής» – επικαιρότητας.

183649_144323712297699_5371060_n

Πριν από 4 χρόνια γεννήθηκε το juniorsclub.gr, με προτροπή της παιδικής της φίλης Αμάντας. Έτσι, δημιουργήθηκε, ένα διαδικτυακό μέσο, όπου εκεί, τον κύριο λόγο τον έχουν παιδιά, έφηβοι, φοιτητές και νέοι γονείς.

Για όσους θέλετε να γνωρίσετε τη ψυχή του juniorsclub.gr και της Ομάδας παιδικών εκδηλώσεων juniorsevents, σας παρουσιάζουμε τη συνέντευξη που έδωσε στο protothema.gr 

Μπορείτε να μας ακολουθείτε και στη σελίδα μας στο facebook —-> ΕΔΩ 

 

Την Ελένη θα την βρείτε στο instagram @elena_juniorsclub

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πώς σας φάνηκε;
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ίσως σας ενδιαφέρουν