Εκπαίδευση Παιδί Προτεινόμενο

Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα “Δημιουργική απασχόληση παιδιών και γονέων” από την InterMediaKT

Eventbride Cover

Η InterMediaKT https://intermediakt.org/ ξεκίνησε μια νέα σειρά webinars με θέματα που μας αφορούν, μας ενδιαφέρουν, μας συναρπάζουν ή μας δημιουργούν ανησυχία, στη νέα πραγματικότητα της καραντίνας. Κάθε Τρίτη 18.30 με 19.30 μέσα από την Wuby, την πλατφόρμα τηλεδιασκέψεων της InterMediaKT.

Tην Τρίτη 21 Απριλίου πραγματοποιείται σεμινάριο με τίτλο “Δημιουργική απασχόληση παιδιών και γονέων”. Συναντιόμαστε με την Ειρήνη Αντωνοπούλου, ειδική νηπιαγωγό, με την οποία μιλάμε για καινοτόμες παιδαγωγικές μεθόδους και δραστηριότητες που μπορούν να αξιοποιηθούν για τη δημιουργική απασχόληση παιδιών, εν καιρώ εγκλεισμού.

Λίγια λόγια για την Ειρήνη:

Η Ειρήνη είναι νηπιαγωγός, πτυχιούχος του τμήματος Επιστημών Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική ηλικία από το πανεπιστήμιο Θράκης. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση από το πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το πανεπιστήμιο Πατρών. Τα τελευταία 8 εργάζεται ως νηπιαγωγός σε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς στην Πάτρα. Επίσης, είναι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων και συνεργάζεται με δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ στο τμήμα Β. Βρεφονηπιοκόμων. Έχει συμμετάσχει σε σειρά επιστημονικών καταρτίσεων και έχει πάρει μέρος σε δράσεις δημιουργικής απασχόλησης βασισμένη στη μέθοδο της M. Montessori σε παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Eirini Antonopoulou

Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά απαιτείται προεγγραφή εδώ: https://www.eventbrite.com/e/102896090978  

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας θα λάβετε μέσω email τον σύνδεσμο του webinar, καθώς και περαιτέρω οδηγίες για την σύνδεση στην πλατφόρμα. Για την σύνδεσή σας δεν χρειάζεται καμία επιπλέον εφαρμογή, παρά μονάχα ένας περιηγητής (browser) σε μία οποιαδήποτε συσκευή (επιτραπέζιος υπολογιστής, λάπτοπ, τάμπλετ ή κινητό) και σταθερή γραμμή ίντερνετ. 

#Μένουμε_Σπίτι και #Μοιραζόμαστε τη Γνώση!