Εκπαίδευση Προτεινόμενο

Διάκριση για το ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ σε πανευρωπαϊκό διαγωνισμό αφίσας!

4oς-Διεθνης-Διαγωνισμός-Αφίσας

Συμμετοχή και διάκριση Σπουδαστών του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ στον 4ο διεθνή διαγωνισμό αφίσας Graphic Stories Cyprus

Οι σπουδαστές του τμήματος Γραφιστικής με coach την εκπαιδεύτριά τους κ.Δέσποινα Μουρτά συμμετείχαν στον διεθνή διαγωνισμό αφίσας που διοργανώνει το Graphic Stories Cyprus, ένα θεσμό που δημιουργήθηκε το 2016.

Με πάνω από 1500 συμμετοχές από 27 χώρες στον 3ο διαγωνισμό και δύο σημαντικές συνεργασίες μέχρι σήμερα, ταξιδεύοντας στη Ρωσία – στο Πανεπιστήμιο Kosyginτης Μόσχας [2018] και στην Ελλάδα – με το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας Κύπρου ICTVC, στην Πάτρα [2019], οι σπουδαστές του τμήματος ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ” του Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ κατά την διάρκεια του  Γ’ Εξαμήνου της φοίτησης τους και στα πλαίσια εργασίας που τους ανατέθηκε  έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό στην κατηγορία Διεθνής διάκριση για φοιτητές / σπουδαστές οπτικής επικοινωνίας διεκδικώντας μια θέση ανάμεσα στις καλύτερες Αφίσες και τα κατάφεραν!!! Ελαβαν τιμητική διάκριση με τα έργα που παρουσίασαν. 

Το Graphic Stories Cyprus κάλεσε όλους τους δημιουργούς να λάβουν μέρος στον διεθνή διαγωνισμό αφίσας με τίτλο “Πολιτιστική κληρονομιά, ένας κόσμος, ένα μέλλον” και να δουν το έργο τους τυπωμένο δημιουργώντας τη δική τους card postal. Ο διεθνής διαγωνισμός εντάσσεται στο πλαίσιο του 6ου Συνεδρίου Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας Κύπρου και πραγματοποιήθηκε το τριήμερο από 6-8 Μαρτίου 2020. 

Το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βέργη ένας εκπαιδευτικός φορέας με λαμπρή πορεία 60 ετών, με κάποια από τα μεγαλύτερα εργαστήρια και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα που στη μετά covid εποχή αποτελούν εγγύηση για την υγεία των σπουδαστών, οδηγεί στους σπουδαστές σε πανευρωπαϊκά επιτυχημένα project και βραβεία.

4oς-Διεθνης-Διαγωνισμός-Αφίσας---Διακριση

 

Διαβάστε σχετικά

Ασημένιο μετάλλιο απέσπασαν οι μαθητές του ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ στον 1ο Mediterranean Chefs Competition 2020 – Δείτε εικόνες

Σπούδασε διαδίκτυο και δημοσιογραφία στο ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ – Θες να γίνεις Youtuber? Blogger?