Παιδί

Δείτε το πρόγραμμα για την 4η και 5η Καρναβαλούπολη για παιδιά στην Πάτρα

carnavaloupoli-patras-juniorsevents-117-juniorsclub

Με τρεις επιτυχημένες Kαρναβαλουπόλεις, συνεχίζουμε στον ίδιο καρναβαλικό ρυθμό και πάμε για την κορύφωση της διασκέδασης!!! Ραντεβού μικροί και μεγάλοι στην Καρναβαλούπολη, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και Κυριακή, 11 και 12 Φεβρουαρίου 2017, στην κεντρική πλατεία Ψηλά Αλώνια της Πάτρας! 

Μην ξεχνάτε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2016 είναι η παρέλαση των παιδιών! «Χιονίσαμε, χιονίσαμε, τον Όλαφ και την Έλσα συναντήσαμε» Δηλώστε συμμετοχή στο παιδικό γκρουπ για το καρναβάλι των μικρών!

carnavaloupoli-patras-juniorsevents-1-juniorsclub

Χορός, τραγούδι, ομαδικά παιχνίδια, Clowns show time, facepainting, διαδραστικές παραστάσεις και αγαπημένοι ήρωες είναι εκεί για να δημιουργήσουν μια πανέμορφη Καρναβαλούπολη, ιδανική για να περάσουν υπέροχα τα παιδιά! 

Πρόγραμμα δράσεων για την 4η και 5η Καρναβαλούπολη στην πλατεία Υψηλών Αλωνιών στην Πάτρα! (Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Φεβρουαρίου)

carnavaloupoli-patras-juniorsevents-87-juniorsclub

Την διασκέδαση των παιδιών αναλαμβάνουν:Η Ομάδα εκδηλώσεων juniorevents του juniorsclub.gr σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 20ου Δημοτικού σχολείου Αρόης Πατρών, τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κρύα Ιτεών και το Athletic Dance Studio Patras!

Πρόγραμμα Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου: Καρναβαλούπολη Ψηλά Αλώνια!

11:00 Ο χορός έχει χρώμα και ρυθμό από όλον τον κόσμο!  Τα παιδιά του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 20ου Δημοτικού σχολείου Αρόης Πατρών, με επικεφαλής την δασκάλα χορού Άντρια Παναγιωτοπούλου, χορεύουν σε ρυθμούς Bollywood και συνεχίζουν με Ζούμπα! 

carnavaloupoli-patras-juniorsevents-8-juniorsclub

11:00 Facepainting ξεκινά! Από την ομάδα εκδηλώσεων juniorevents του juniorsclub.gr 

11:10 Διαδραστικό σκάκι! Το σκάκι ζωντανεύει και το παιχνίδι στρατηγικής γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον με τα παιδιά να μεταμορφώνονται σε Βασιλιάδες, Βασίλες, Αλογάκια, Στρατηγούς και Στρατιώτες! Τα παιδιά του Σκακιστικού τμήματος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 20ου Δημοτικού σχολείου Αρόης Πατρών θα μας μυήσουν στον παιχνίδι στρατηγικής!!!

carnavaloupoli-patras-juniorsevents-20-juniorsclub

11:30 Ένα δυναμικό χορευτικό!Χορευτικό (μοντέρνο και χιπ-χοπ) από την ομάδα χορού Εκπολιτιστικού  Συλλόγου Κρύα Ιτεών! Χορογραφία Μάρθα Ρουμελιώτη.

11:45 Clowns Show Time!  Αυτή την φορά έρχονται με μια νέα διαδραστική παράσταση! Δύσκολα ακροβατικά και χορός από τους Clowns Αρλίν, Μπαλό και Πέπε, της Ομάδας εκδηλώσεων juniorevents του juniorsclub.gr

12:00 Ομαδικά παιχνίδια! Νέες δοκιμασίες για τα παιδιά ξεκινούν με τους Clowns της Ομάδας εκδηλώσεων juniorevents του juniorsclub.gr! Οι μικροί μας φίλοι θα χωριστούν σε ομάδες και μαζί με τους Clowns Μπαλό και Πέπε θα περάσουν πολλές δοκιμασίες! Στεφάνια, Σαρανταποδαρούσες, Τσουβαλοδρομίες, Καλάθια, Μήλα με την γιγαντιαία μπάλα του Πέπε και Κάνε ότι κάνω!!! 

carnavaloupoli-patras-juniorsevents-9-juniorsclub

12:30 Η αγαπημένη Elsa από το Frozen μαζί με τον Όλαφ! Οι λατρεμένοι ήρωες της Ομάδας εκδηλώσεων juniorevents του juniorsclub.gr, είναι εκεί για να τραγουδήσουν και να χορέψουν με τα παιδιά! 

12:45 Σβήσε την φωτιά! Μια τεράστια φλόγα έχει ανάψει και τα παιδιά καλούνται να την σβήσουν με την βοήθεια του Όλαφ και του Clown Πέπε, της Ομάδας εκδηλώσεων juniorevents του juniorsclub.gr! Η φωτιά υπάρχει φυσικά και είναι ζωγραφισμένη για μπορέσουν τα παιδιά να την σβήσουν, με έναν παιχνιδιάρικο τρόπο! Χωρίζονται σε δύο ομάδες, βουτάνε τα μπαλάκια μέσα στο νερό και στοχεύουν στην φλόγα! Ποια ομάδα θα μαζέψει τους περισσότερους πόντους;;; 

1:00 Πλέξτε και παίξτε με το Γαϊτανάκι! Χορεύουμε σε καρναβαλικούς ρυθμούς και πλέκουμε το περίφημο Γαϊτανάκι! Οι αγαπημένοι ήρωες και οι Clowns της Ομάδας εκδηλώσεων juniorevents του juniorsclub.gr, μαθαίνουν στα παιδιά το παραδοσιακό έθιμο! 

1:20 Το party ξεκινά!!! Οι Clowns Μπαλό και  Πέπε, της Ομάδας εκδηλώσεων juniorevents του juniorsclub.gr, δίνουν τον ρυθμό και όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι ακολουθούν τα βήματα τους στο τρελό καρναβαλικό party! Μαζί τους η Elsa από το Frozen και ο Όλαφ!

Πρόγραμμα Κυριακής 12 Φεβρουαρίου: Καρναβαλούπολη Ψηλά Αλώνια!

11:00 Ταξίδι στην Χώρα του Ποτέ! Ο Πίτερ Παν μαζί με την γλυκιά νεραϊδούλα Τίνκερμπελ από την Ομάδα εκδηλώσεων juniorevents του juniorsclub.gr συναντιούνται έπειτα από πολλές περιπέτειες και ζητούν από τα παιδιά να τους βοηθήσουν για να ξεφύγουν από τα “δόντια” του Κάπτεν Χούκ! 

11:00 Facepainting ξεκινά! Από την ομάδα εκδηλώσεων juniorevents του juniorsclub.gr

carnavaloupoli-patras-juniorsevents-16-juniorsclub

11:15  Ομαδικά παιχνίδια! Νέες δοκιμασίες για τα παιδιά ξεκινούν με τους Clowns της Ομάδας εκδηλώσεων juniorevents του juniorsclub.gr! Οι μικροί μας φίλοι θα χωριστούν σε ομάδες και μαζί με τους Clowns Μπαλό και Πέπε θα περάσουν πολλές δοκιμασίες! Στεφάνια, Σαρανταποδαρούσες, Πήδα απ’ το χρωματιστό αλεύρι, πέτα την καυτή πατάτα, Μήλα με την γιγαντιαία μπάλα του Πέπε και ο χορός των άκρων !!! 

12:00 Dance time! Η ομάδα χορού Athletic Dance Studio Patras με τους δασκάλους χορού, Πάτρικ και Δήμητρα, μαζί με 40 παιδιά επί σκηνής, χορεύουν σε ρυθμούς λάτιν!!! Μοντέρνους χορούς με καρναβαλική διάθεση! 

12:40 Clowns Show Time!  Αυτή την φορά έρχονται με μια νέα διαδραστική παράσταση! Δύσκολα ακροβατικά και χορός από τους Clowns Αρλίν, Μπαλό και Πέπε, της Ομάδας εκδηλώσεων juniorevents του juniorsclub.gr

carnavaloupoli-patras-juniorsevents-19-juniorsclub

1:00 Ένα δυναμικό χορευτικό!Χορευτικό (μοντέρνο και χιπ-χοπ) από την ομάδα χορού Εκπολιτιστικού  Συλλόγου Κρύα Ιτεών! Χορογραφία Μάρθα Ρουμελιώτη.

1:15 Batman show!!! O αγαπημένος ήρωας των παιδιών, ο μαύρος ιππότης που δεν φοβάται το σκοτάδι, ο Batman της Ομάδας εκδηλώσεων juniorevents του juniorsclub.gr, εμφανίζεται με ένα εντυπωσιακό show και έπειτα αναλαμβάνει να μάθει τα μυστικά του στους μικρούς μας φίλους!!!  

carnavaloupoli-patras-juniorsevents-44-juniorsclub

1:25 Η αγαπημένη Elsa από το Frozen μαζί με τον Όλαφ! Οι λατρεμένοι ήρωες της Ομάδας εκδηλώσεων juniorevents του juniorsclub.gr, είναι εκεί για να τραγουδήσουν και να χορέψουν με τα παιδιά! carnavaloupoli-patras-juniorsevents-15-juniorsclub

1:35 Juniors ζωγράφοι του καρναβαλιού! Οι Clowns Αρλίν και Μπαλό, της Ομάδας εκδηλώσεων juniorevents του juniorsclub.gr ξετυλίγουν έναν μεγάλο καμβά για να ζωγραφίσουν οι μικροί μας φίλοι ένα απίστευτο καρναβαλικό πίνακα! Δεν θέλουμε πινέλα, με τρέλα τραγουδάμε και τα χεράκια μέσα σε τέμπερες βουτάμε!!! Θα γίνει χαμός!!!

1:45 Το party ξεκινά!!! Οι Clowns της Ομάδας εκδηλώσεων juniorevents του juniorsclub.gr, δίνουν τον ρυθμό και όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι ακολουθούν τα βήματα τους στο τρελό καρναβαλικό party! 

Juniorsevents – Ομάδα εκδηλώσεων

Ανεξάρτητα από το μέσο ενημέρωσης www.juniorsclub.gr αλλά πάντα υπό την υποστήριξη και την προβολή του μέσου, η ομάδα εκδηλώσεων juniorsevents, έχει αποδείξει ότι γνωρίζει καλά πώς διασκεδάζουν τα παιδιά όλων των ηλικιών!

Σε συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες (clowns, maskot, σαλτιμπάγκους, ταχυδακτυλουργούς, κ.α.), θεατρολόγους, ηθοποιούς για παιδικό θέατρο, ειδικούς για θεατρικό και διαδραστικό παιχνίδι, χορευτές, ακροβάτες, ειδικούς στο κουκλοθέατρο, εικαστικούς για κατασκευές κούκλας και άλλων παιχνιδιών, νηπιαγωγούς με φαντασία για τον junior κρυμμένο θησαυρό.

Αναλαμβάνουμε την διοργάνωση θεματικών πάρτυ, θεατρικών παραστάσεων, χορογραφιών – μιούζικαλ, έως και την δημιουργία ταινίας μικρού μήκους των νηπίων (με σενάριο, σκηνοθεσία, επαγγελματική βιντεοσκόπηση, φωτογραφία)

maketa-juniorsclub_n