Προτεινόμενο Ρεπορτάζ

Δωρεά του συλλόγου Ιταλών πολιτών προς την παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Κεφαλληνίας

dorea-nosokomeio-kefallonias

Πράξη αγάπης για τα παιδιά κρίνεται η δωρεά του Συλλόγου Ιταλών πολιτών που διαμένουν μόνιμα στην Κεφαλλονιά, προς την παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας.

Ο Σύλλογος Ιταλών, δώρισε 3 καναπέδες-κρεβάτια, για τα δωμάτια της παιδιατρική κλινικής στην Κεφαλλονιά, προκειμένου να μπορούν να ξεκουράζονται οι γονείς που συνοδεύουν τα νοσηλευόμενα παιδιά τους και ξενυχτούν δίπλα τους. 

Στο νοσοκομείο Κεφαλληνίας, δεν υπάρχουν αποκλειστικές και για τους γονείς είναι πραγματική ταλαιπωρία να ξενυχτούν σε μια καρέκλα, δίπλα στο παιδί τους.

Ο Σύλλογος Ιταλών πολιτών Κεφαλληνίας, έχει σκοπό να κάνει κι άλλες δωρεές προς το νοσοκομείο. Το ίδιο ευαισθητοποιημένοι με δωρεές που έκαναν στο παρελθόν είναι και οι σύλλογοι των Άγγλων και των Γάλλων πολιτών.

Το juniorsclub.gr επικοινώνησε με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας, κο Ζαφειρόπουλο Παναγιώτη, ο οποίος δήλωσε: “Ευχαριστώ εκ μέρους της διοίκησης του Νοσοκομείου Κεφαλληνίας, τον Σύλλογο των Ιταλών Πολιτών που διαμένουν στην Κεφαλλονιά, για την θεάρεστη δωρεά τους, στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου μας. 

Η δωρεά τους έχει ιδιαίτερη σημασία και χρησιμότητα για δύο λόγους. Πρώτον γιατί με την προσφορά των τριών καναπέδων-κρεβατιών, διευκολύνουν την διαμονή των γονέων δίπλα στα ασθενή παιδιά τους. 

Δεύτερον, δείχνουν ότι οι ξένοι που βρίσκονται στην Ελλάδα, έχουν τεράστια αλληλεγγύη και αγωνιούν για την βελτίωση των δομών της χώρας μας. 

Τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας!!!”